Ilmainen kuljetus - Nopea toimitus - 100 % Tyytyväisyystakuu
0
KotiBamse-nimitarrat

Bamse-nimitarrat

Nimilappuvalikoimamme laajeni entisestään ja nyt sitä vahvistaa Bamse, maailman vahvin nalle! Kiltti ja avulias nalle, joka saa voimansa, kun hän syö isoäidin jymyhunajaa, on supersuloinen nimilapuissa. Yhtä suloisia ovat Nallen ystävät pelokas Pomppi ja viisas keksijä Kilpinen. Tutustu tilaussivuun ja löydä suosikkisi.

Nimilaput ovat itseliimautuvia eikä niitä tarvitse silittää, ne kiinnitetään kuten tarra. Painojälki kestää hyvin kulutusta ja nimilaput kestävät pesun pesukoneessa (60 asteessa) sekä astianpesukoneessa, kuivauksen kuivausrummussa, uunin lämpötiloja sekä kylmää. Kaikkien nimilappujen koko setissä on  30×13 mm.

Bamse-nimilaput vaatteisiin

Bamse-nimilaput tulee muiden itseliimautuvien nimilappujen tapaan kiinnittää vaatteen pesuohje- tai tuotetietolappuun. Näin vesi ei pääse läpäisemään kankaan kuituja ja liuottamaan nimitarran liimaa. Jos vaatteissasi ei ole pesuohje- tai tuotetietolappuja (esimerkiksi sukissa, lapasissa, kaulaliinoissa), suosittelemme silitettäviä nimilappujamme.

Bamse-nimilaput kenkiin ja varusteisiin

Nimilaput sopivat erinomaisesti kenkiin ja kaikenlaisiin varusteisiin, esimerkiksi eväsrasioihin, vesipulloihin, reppuihin, pehmoleluihin ja muihin leluihin, tutteihin, kirjoihin, pyöräilykypäriin, pyöriin ja suksiin. Kengissä nimilaput voi kiinnittää sekä sisä- että ulkopinnalle, sillä niiden pinta kestää erityisen hyvin kulutusta. Muista että nimilaput tulee liimata kuivalle ja puhtaalle pinnalle.

Käyttöohje

  • Paina nimilappu tiukasti puhtaalle ja kuivalle pinnalle.
  • Vaatteissa nimilaput tulee kiinnittää pesuohje- tai tuotetietolappuun, jotta vesi ei pestessä pääsee liuottamaan tarran liimaa.
  • Tarkista, että kulmat ovat tarttuneet hyvin kiinni.
  • Odota 24 tuntia ennen ensimmäistä pesua.