Ilmainen kuljetus - Nopea toimitus - 100 % Tyytyväisyystakuu
0
KotiDisney-nimitarrat

Disney-nimitarrat

Disney -nimitarrat

Disney -nimitarrat

Vain meiltä saat nimilaput, joissa on tunnetuimpien Disney-elokuvien suosikkihahmojesi kuvia. Nämä värikkäät nimilaput Disney-hahmoilla saat vain meiltä! Ne ovat yhtä upeita sekä pikku prinsseille että prinsessoille tai rohkeille sankareille ja sankarittarille! Voit valita upeiden teemasettien väliltä. Valikoimassamme Vaiana, Frozen, Disney-prinsessat, Mikki-Hiiri ja ystävät, Autot ja Nalle Puh. Teemapakkaus sisältää 120 nimitarraa kuudella erilaisella kuvalla, jotka kaikki sopivat yhteen.

Disney-nimitarramme ovat tarrallisia ja helppo kiinnittää tavaroihin ja vaatteisiin. Voit käyttää näitä värikkäitä lappuja sekä vaatteiden, kenkien ja tavaroiden merkitsemiseen. Nimilaput ovat sekä mieluisan Disney-hahmon kuvalla, että auttavat lasta löytämään omat varusteet muiden joukosta, jos he eivät vielä osaa lukea.

Disney nimilaput ovat käytönkestäviä ja kestävätkin 60 °C:ssa sekä pesukoneessa, kuivausrummussa, tiskikoneessa, uunissa ja kylmässä.  Nimilaput painetaan Disneyn alkuperäisillä väreillä, ja ne toimitetaan 120 tarran pakkauksissa (koko 30 mm x 13 mm).

Disney-nimilaput vaatteisiin

Disney Nimilappumme kiinnittyvät parhaiten vaatteiden pesumerkintä- ja tuotelappuihin. Näin tekstiilikuitujen läpi ei pääse vettä ja liiman pito-ominaisuudet pysyvät erinomaisina. Huomaathan: sukille, hansikkaille ja muille asusteille, joissa ei ole pesumerkintä- tai tuotelappuja, suosittelemme klassisia, mustavalkoisia, silitettäviä nimilappujamme.

Disney-nimilaput kenkiin ja varusteisiin

Nimilaput sopivat hyvin kenkiin ja kaikenlaisiin varusteisiin. Käyttöä hyvin kestävä pinta varmistaa että nimilappu pysyy hyvin kengän sisäpuolella. Muista huomioida ennen kiinnitystä, että kiinnityspinta on puhdas ja kuiva.

Käyttöohje

  • Kiinnitä nimilappu puhtaalle ja kuivalle pinnalle.
  • Vaatteissa tarrat kiinnittyvät parhaiten pesumerkintä- tai tuotelappuihin – näin tekstiilikuitujen läpi ei pääse vettä ja liiman pito-ominaisuudet pysyvät erinomaisina.
  • Paina tarraa tiukasti pintaa vasten ja huolehdi, että kulmat kiinnittyvät hyvin.
  • Odota 24 tuntia ennen ensimmäistä pesukertaa.