Ilmainen kuljetus - Nopea toimitus - 100 % Tyytyväisyystakuu
0
KotiIkioma – FAQMitkä nimilaput sopivat minulle parhaiten?

Mitkä nimilaput sopivat minulle parhaiten?

Nimitarra vai silitettävä nimilappu?

Kaikki nimilappumme sopivat erinomaisesti kaikenlaisiin varusteisiin. Vaatteissa tulee muistaa, että tarralliset nimilaput tulee kiinnittää pesumerkintä- tai tuotelappuun. Jos vaatteesta ei löydy tällaista, on silitettävä lappu paras vaihtoehto.

Sekä tarralliset nimilaput ja silitettävät nimilaput sopivat hyvin:

alusvaatteisiin, t-paitoihin, housuihin, villapaitoihin, urheilu- ja fleecevaatteisiin, sadehousuihin, -hattuihin ja -takkeihin, hansikkaisiin, takkeihin ja talvihaalareihin, pipoihin, hattuihin ja lippiksiin, kenkiin ja sisätossuihin

Silitettävät nimilaput sopivat lisäksi erinomaisesti:

sukkiin, hansikkaisiin ja huiveihin ja kaikkiin vaatteisiin, myös sellaisiin, joissa ei ole pesumerkintä- tai tuotelappuja. Myös itseneulottujen vaatteiden osalta suosittelemme, että silität nimilapun kiinni kangastilkulle ja ompelet sitten tilkun neuleeseen.

Mitä eroa on tarrallisissa nimilapuissa ja silitettävissä nimilapuissa?

Tarralliset nimilaput (klassiset ja franchise)

Tarrat

Värikkäät Nimitarramme kestävät jopa 60-asteista pesua, kuivausrummussa kuivausta, kemiallista pesua, tiskikoneen korkeimpia lämpötiloja, kiehuvaa vettä, sterilisaattoria, mikroaaltoja ja uunia aina 250 °C:een asti. Yksi setti sisältää 120 nimilappua. Huomaathan, että vaatteisiin laitettaessa tarrat ja Disney-nimitarrat kannattaa kiinnittää pesumerkintä- tai tuotelappuun, jotta ne pysyvät hyvin paikoillaan. Jos näitä lappuja ei vaatteessa ole, kannattaa käyttää silitettäviä nimilappuja.

Silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput ovat olleet käytössä vaatteiden merkitsemiseen jo 90-luvulta, jota ennen nimilaput tuli ommella vaatteisiin käsin. Silitettävät nimilaput olivat mullistava uutuus saapuessaan markkinoille. Silitettävät nimilaput sopivat edelleen erinoimaisesti etenkin sukkiin, kaulureihin, pipoihin tai muihin vaatteisiin joissa ei ole pesu tai tuotemerkintälappua. Silitettävien nimilappujen lisäksi valikoimistamme löytyy yhdistelmäpakkaus tai pakkaus liimattavilla lapuilla. Nämä sopivat tavaroiden merkitsemiseen.

Sekä silitettävät nimilaput että liimattavat laput ovat kooltaan 30 mm x 13 mm. Ne ovat mustavalkoisia ja niillä on 10 vuoden kestävyystakuu. Silitettävät nimilaput kestävät konepesun aina 90 °C:een asti, kuivausrummussa kuivauksen ja kemiallisen pesun.

Katso suuri valikoimamme täältä