Ilmainen kuljetus - Nopea toimitus - 100 % Tyytyväisyystakuu
0
KotiHeijastimet

Heijastimet

Heijastintarrat

Heijastintarrat

Ikioma heijastin on heijastintarra, joka voidaan kiinnittää ulkovaatteisiin ja tavaroihin. Heijastimen kääntöpuolella olevan liiman ansiosta heijastintarrat voi kiinnittää helposti ja kätevästi erilaisille pinnoille. Heijastimet ovat pehmeitä ja soveltuvat siksi kiinnitettäväksi kaikenlaisiin vaatteisiin ja liikutettaviin varusteisiin.

Heijastin on suomalainen keksintö, joka on suunniteltu pimeän aikaan liikkujan turvaksi. Autoilijoiden on vaikea havaita jalankulkija valaistullakin tiellä, jos heijastin on kiinnitetty huonosti näkyvälle alueelle. Suosittelemme heijastintarran kiinnittämistä paikkaan, jossa se on näkyvä joka suunnasta. Erityisen hyvä paikka on jaloissa, sekä käsissä. Parhaiten heijastin näkyy auton valoissa noin puolen metrin korkeudessa maasta.

Heijastimemme ovat neutraaleja ja sekä yksivärisiä, että värillisiä. Ne sopivat yhtä hyvin sekä pojille että tytöille, pienille ja isoille. Lisäksi valikoimistamme löytyy Hello Kitty heijastimia ja muotoiltuja ja värikkäitä heijastimia eri hahmoilla ja kuvioilla. Nämä heijastimet sopivat kiinnitettäväksi mihin tahansa pinnoille, mutta erityisen hyvin ulkovaatteisiin ja takkeihin. Ne kestävät vaatteessa hyvin ja takaavat, että voit liikkua turvallisesti pimeässä ja tulet varmasti nähdyksi.

Ikioma heijastin – EN13356

Heijastimien kalvo täyttää standardin EN13356 vaatimukset (EU-standardi henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetuille heijastimille). Kuitenkin heijastinarkin kaikkein pienimmät heijastimet ovat liian pieniä käytettäväksi itsenäisenä suojatuotteena. Niitä voi käyttää suurten heijastimien lisäkoristeena.  Käytä luovuuttasi ja koristele ulkovaatteet, reput, laukut, kengät jne. näillä hienoilla merkeillä.

Näkyy 140 metrin päähän

Heijastimet vähentävät onnettomuuden vaaraa pimeällä tiellä jopa 85 %. Heijastinta käyttävä nähdään jopa 140 metrin etäisyydeltä. Ilman heijastinta kulkeva henkilö havaitaan vasta noin 25-30 metrin etäisyydeltä. Muista, että heijastin on tarpeellinen myös valaistulla alueella. Suurin osa yliajoista tapahtuu kaupunkialueella. (Lähde: Trygg trafikk).

Sijoita heijastin viisaasti

Heijastimen sijoittaminen vaatteisiin on hyvä miettiä. Kaupunkialueella heijastin kannattaa sijoittaa matalammalle, kuin alueilla, joissa liikennettä on vähemmän. Näin auton lähivalot osuvat parhaiten heijastimeen. Alueilla, joilla autoilijat käyttävät kaukovaloja, on heijastin sijoitettava korkeammalle. (Lähde: NAF Kuluttajatesti)

Muista, että naarmut ja lika heijastimen pinnalla heikentävät sen heijastuskykyä. Suosittelemmekin, että vaihdat heijastimet säännöllisin väliajoin.

Näy liikenteessä – käytä heijastinta – kaikki varusteet voi merkitä