Ilmainen kuljetus - Nopea toimitus - 100 % Tyytyväisyystakuu
0
KotiHello Kitty -nimitarrat

Hello Kitty -nimitarrat

Hello Kitty -nimitarrat

Hello Kitty -nimitarrat

Värikkäät ja suloiset Hello Kitty -nimilaput! Valittavana neljä upeaa teemapakettia: Klassinen, Roosa Maailma, Urheilu ja Talviseikkailu. Kaikki teemasetit sisältävät 120 nimilappua kuudella eri kuvalla, jotka kaikki sopivat hyvin yhteen. Jos lapsesi rakastaa vaaleanpunaista, löytyy valikoimasta vaaleanpunasävyinen setti. Tai ehkä lapsesi tykkää enemmän värikkäästä setistä, joka on myös yksi seteistä valikoimassamme. Löydät varmasti mieluisen setin joka makuun.

Hello Kitty on suosittu kissahahmo, jonka tuotteet ovat niin pikkutyttöjen kuin isompienkin suosikki. Valitse mieluisesi suloisista seteistämme. Vaalanpunaiset laput ovat erinomainen valinta tyttömäiselle tytölle, kun taas värikäs urheilusetti sopii hyvin touhukkaalle esimerkiksi urheiluvarusteiden merkitsemiseen. Klassikkohahmo pysyy varmasti muodissa tulevinakin vuosina!

Hello Kitty-nimitarramme ovat tarrallisia ja helppo kiinnittää tavaroihin ja vaatteisiin. Voit käyttää näitä värikkäitä lappuja sekä vaatteiden, kenkien ja tavaroiden merkitsemiseen. Nimilaput ovat sekä mieluisan hahmon kuvalla, värikkäitä, sekä auttavat lasta löytämään omat varusteet muiden joukosta, jos he eivät vielä osaa lukea.

Hello Kitty nimilaput ovat erittäin hyvin käytönkestäviä ja kestävätkin 60 °C:ssa sekä pesukoneessa, kuivausrummussa, tiskikoneessa, uunissa ja kylmässä.  Kaikki setin nimilaput ovat kooltaan 30 mm x 13 mm.

Hello Kitty -nimilaput vaatteisiin

Hello Kitty Nimilappumme kiinnittyvät parhaiten vaatteiden pesumerkintä- ja tuotelappuihin. Näin tekstiilikuitujen läpi ei pääse vettä ja liiman pito-ominaisuudet pysyvät erinomaisina. Huomaathan: sukille, hansikkaille ja muille asusteille, joissa ei ole pesumerkintä- tai tuotelappuja, suosittelemme klassisia, mustavalkoisia, silitettäviä nimilappujamme.

Hello Kitty -nimilaput kenkiin ja varusteisiin

Nimilaput sopivat hyvin kenkiin ja kaikenlaisiin varusteisiin. Käyttöä hyvin kestävä pinta varmistaa että nimilappu pysyy hyvin myös kengän sisäpuolella. Kengän sisäpohja on paras paikka, mutta saappaan tai nilkkurin varsi sopii loistavasti kiinnityspaikaksi. Muista huomioida ennen kiinnitystä, että kiinnityspinta on puhdas ja kuiva.

Käyttöohje

  • Kiinnitä nimilappu puhtaalle ja kuivalle pinnalle.
  • Vaatteissa tarrat kiinnittyvät parhaiten pesumerkintä- tai tuotelappuihin – näin tekstiilikuitujen läpi ei pääse vettä ja liiman pito-ominaisuudet pysyvät erinomaisina.
  • Paina tarraa tiukasti pintaa vasten ja huolehdi, että kulmat kiinnittyvät hyvin.
  • Odota 24 tuntia ennen ensimmäistä pesukertaa.