KotiMinitarrat minitavaroihin

Minitarrat minitavaroihin

Minitarrat minitavaroihin

Minitarrat minitavaroihin

Nyt voit merkitä pienimmätkin tavarat itse! Nämä supersuloiset tarrat sopivat täydellisesti hiuspinneihin, värikyniin, työkaluihin, tutteihin, legopalikoihin ja kaikkeen muuhun pienikokoiseen. Lisäksi ne sopivat halutessasi täydellisesti vaatteiden ja kenkien merkitsemiseen.

Minitarrat ovat supersuloisia ja -käytännölisiä! Voit valita mieluisasi värikkään yhdistelmäsetin ja yhden värin designin väliltä. Nimitarrat ovat niin pieniä ja suloisia, että vain yksi rivi tekstiä sopii mukaan. Sekä nimi että puhelinnumero lapussa takaavat, että tavarat palautuvat omistajalleen.

Niin kuin suurin osa nimilapuistamme, ovat minitarrat itsekiinnittyviä ja ei-silitettäviä. Tarrat kestävät pesua 60 asteessa, sekä pyykinpesukoneessa, kuivausrummussa että tiskikoneessa.

Minilaput ovat kooltaan 16×6 mm ja yksi setti sisältää 175 nimitarraa.

Minitarrat vaatteisiin

Minilaput sopivat hyvin vaatteisiin. Muista että ne tulee kiinnittää vaatteiden pesumerkintä- tai tuotelappuun. Minitarrat sopivat pienempäänkin pesulappuun, esimerkiksi hanskoihin tai pieneen vaatteeseen. Vaatteisiin ilman pesumerkintä- tai tuotelappua, suosittelemme silitettäviä nimilappuja.

Minitarrat kenkiin ja varusteisiin

Minitarrat sopivat käytettäväksi kaikkiin varusteisiin, mutta ne sopivat erityisen hyvin pikkutavaroihin, kuten hiuskoruihin, pieniin leluihin, työkaluihin, kouluvaruisteisiin jne. Anna lasten auttaa värikynien, viivottimien, terottimien ja penaalin merkitsemisessä. Tämä hauska aktiviteetti nopeuttaa tavaroiden merkitsemistä. Ja tärkeimpänä; tavarat löytävät takaisin omistajalleen kätevän nimitarran ansiosta.

Käyttöohje

Minitarran kiinnittämisessä on tärkeintä muistaa, että se kiinnitetään kuivalle ja puhtaalle pohjalle. Vaatteessa minitarra tulee kiinnittää pesumerkintä- tai tuotelappuun. Näiden tulee myös olla kuivia ja puhtaita. Minitarra kiinnittyy kiinnittyy kätevästi kuin tarra.