Ilmainen kuljetus - Nopea toimitus - 100 % Tyytyväisyystakuu
0
KotiMuumi-nimitarrat

Muumi-nimitarrat

Muumi-nimilaput

Muumi-nimilaput

Monikaan ei saa meitä yhtä nostalgisiksi ja hyvälle mielelle kuin Muumipeikko ystävineen. Sen vuoksi onkin erityisen mukavaa saada kertoa, että olemme nyt lisänneet muumi-nimilaput valikoimaamme! Voit valita seteistä, joissa on kussakin yksi tutuista hahmoista: Muumipeikko, Niiskuneiti, Pikku Myy, Nuuskamuikkunen tai Tuu-tikki tai voit tilata setin, jossa on useampi Muumilaakson asukas.

Muumilaakson asukkaista löytyy piirteitä meistä kaikista, pienistä ja isoista. Muumipeikko on hyvä ystävä, seikkailunhaluinen, sosiaalinen ja utelias. Muumimamma huolehtii kaikista ympärillään ja huokuu rauhaa ja turvaa. Muumipappa rakastaa seikkailuja ja on leikkisä, mutta tarvittaessa myös päättäväinen. Pikku Myy on ärhäkkä, mutta samalla rohkea ja rehellinen. Niiskuneiti on romanttinen haaveililja ja hieman turhamainen. Nuuskamuikkunen on Muumipeikon kaikista paras ystävä. Hän on kulkuri, joka viihtyy yksin ja rakastaa kalastusta. Tuu-tikki on rauhallinen ja maanläheinen, järkevä ja tehokas sekä ystävä, johon voi luottaa. Nipsu on avuton, itsekäs ja arka, mutta erittäin kiltti. Mymmeli on jatkuvasti rakastunut ja lojaali luonteeltaan. Hemuli on kasvitieteilijä ja innokas kasvien kerääjä. Haisuli tekee kepposia. Hän pitää asioiden tuhoamisesta ja elää omien sääntöjensä mukaan.

Nämä upeat hahmot iloisissa väreissä seikkailevat uusissa muumi-nimitarroissamme.

Muumi-nimilaput ovat itseliimautuvia eikä niitä siis tarvitse silittää ja ne voi liimata sekä vaatteisiin että varusteisiin. Ne kestävät pesua 60 asteessa sekä kylmää ja ne voi panna myös kuivausrumpuun, astianpesukoneeseen ja uuniin. Nimilappujen koko on 30 x 13 mm.

Muumi-nimilaput vaatteisiin

Muumi-nimikointilaput tulee kiinnittää vaatteen tuotetieto- tai pesuohjelappuun. Tämä on tärkeää, koska muutoin vesi pääsee kankaan kuitujen läpi liuottamaan tarran liimaa. Jos vaatteissa ei ole tuotetieto- tai pesuohjelappuja (esimerkiksi sukissa, lapasissa ja kaulaliinoissa), suosittelemme silitettäviä nimilappujamme.

Muumi-nimilaput kenkiin ja varusteisiin

Nimitarrat toimivat erinomaisesti kengissä sekä kaikenlaisissa esineissä ja varusteissa. Kestävän pinnan ansiosta nimilaput voi kiinnittää kenkään sekä sisä- että ulkopinnalle. Huomioithan vain, että nimilaput tulee kiinnittää kuivalle ja puhtaalle pinnalle.

Käyttöohje

  • Paina nimilaput hyvin kuivalle ja puhtaalle pinnalle.
  • Vaatteissa nimilaput tulee kiinnittää tuotetieto- tai pesuohjelappuun. Näin vesi ei pestessä pääse kankaan kuitujen läpi liuottamaan tarran liimapintaa.
  • Huolehdi, että tarran kulmat ovat kiinnittyneet kunnolla.
  • Odota 24 tuntia ennen pesua.