KotiPäiväkotiin ja kouluun

Päiväkotiin ja kouluun

Nimilaput päiväkotiin

Nimilaput päiväkotiin/lastentarjaan/iltapäiväkerhoon tai kouluun

Ikioma Nimilappu helpottaa vaatteiden, kenkien, reppujen, eväsrasioiden, termospullojen ja muiden tavaroiden nimikointia.

Valikoimiin kuuluvat klassiset nimitarrat, lisensoidut nimitarrat ja silitettävät nimilaput.

Klassiset nimilaput päiväkotiin ja vapaa-aikaan

Klassiset nimitarrat ovat kaikista suosituimpia nimilappujamme, leikkisten kuva-aiheiden ja helppokäyttöisyytensä ansiosta. Nämä nimilaput helpottavat vaatteiden, kenkien ja tavaroiden tunnistamista etenkin, lapsesi aloittaessa päiväkodin, iltapäiväkerhon tai koulun. Värikkään designin vuoksi lapsen on helppo löytää ja tunnistaa vaate tai tavara omakseen, vaikka lukutaitoa ei vielä olisi. Suuresta valikoimastamme löytyy varmasti mieluinen hahmo lapun motiiviksi, ja taustaväri on helppo sovittaa hahmoon. Suunnittele yhdessä lapsesi kanssa hänelle mieluinen nimilappu ja kiinnitä ne kätevästi vaatteeseen liimaamalla pesu – tai tuotemerkintälappuun.

Nämä nimitarrat liimataan yksinkertaisesti nimikoitaviin vaatteisiin ja varusteisiin, ne kestävät hyvin kulutusta ja sen lisäksi ne näyttävät upeilta! Tarrat kestävät kylmää ja ne voi pestä 60 asteessa astian- ja pyykinpesukoneessa sekä panna kuivausrumpuun ja uuniin. Tarrojen koko on 30×13 mm. Jokainen setti sisältää 120 nimitarraa.

Disney-nimitarrat

Disney-nimitarrat voidaan klassisten nimitarrojen tapaan liimata nimikoitaviin vaatteisiin tai varusteisiin. Ne eivät siis kaipaa silitystä. Voit merkitä sekä vaatteita ja kenkiä että kaikenlaisia tavaroita näillä värikkäillä nimitarroilla. Tarrat kestävät hyvin kulutusta ja kylmiä lämpötiloja ja ne voi pestä 60 asteessa astian- ja pyykinpesukoneessa sekä panna kuivausrumpuun ja uuniin. Disney-nimilappujen koko on 30×13 mm ja niitä saa 120 nimitarran seteissä.

Hello Kitty-nimitarrat

Hello Kitty -nimitarravalikoimassa on neljä erilaista teemapakettia. Nämä nimitarrat ovat klassisten nimitarrojen ja Disney-nimitarrojen tavoin itsekiinnittyviä eivätkä kaipaa silitystä. Tarrat liimataan suoraan nimikoitavaan vaatteeseen tai varusteeseen. Tarrat kestävät kylmää ja ne voi pestä 60 asteessa astian- ja pyykinpesukoneessa sekä panna kuivausrumpuun ja uuniin, kunhan ne on kiinnitetty vaatteen pesu- tai tuotemerkintälappuun.  Nimilappujen koko on 30×13 mm.

Silitettävät nimilaput

Silitettäviä nimilappujamme voidaan käyttää useimpiin vaatteisiin, ja ne soveltuvat erityisen hyvin vaatteisiin, joissa ei ole ommeltuja merkkilappuja tai pesuohjelappuja kuten sukkiin ja käsineisiin. Nimilaput toimitetaan 120 lapun setissä ja niiden koko on 30×13 mm.

Voit ladata mainoksia omaan päiväkotiisi tästä.

Lataa mainoksia