Ilmainen kuljetus - Nopea toimitus - 100 % Tyytyväisyystakuu
0
KotiPipsa Possu -nimitarrat

Pipsa Possu -nimitarrat

Pipsa Possu-nimilaput

Pipsa Possu-nimilaput

Pipsa Possu, perheen pienimpien suosikki, löytyy vihdoin myös nimitarroista. Nimilapuista löydät sekä Pipsa Possun, pikkuveli Jyrin, sekä kaikki ystävät. Vaikeinta tulee olemaan valinta kaikista mieluisin arkki!

Pipsa on sika, joka rakastaa monenlaisia leikkejä. Naamiaisleikit, uusien paikkojen tutkiminen, uudet ystävät ja erityisesti kuralätäköissä pomppiminen ovat Pipsan mieleen. Pipsa asuu yhdessä pikkuveli Jyrin, Äiti- ja Isä Possun kanssa. Nimitarroissamme näkyy se elämänilo, sekä väreissä, taustoissa, että kuvissa.

Nimitarrat ovat itseliimautuvia eikä niitä siis tarvitse silittää ja ne voi liimata sekä vaatteisiin että varusteisiin. Ne kestävät pesua 60 asteessa sekä kylmää ja ne voi panna myös kuivausrumpuun, astianpesukoneeseen ja uuniin. Nimilappujen koko on 30 x 13 mm.

Pipsa Possu -nimitarrat vaatteisiin

Pipsa Possu-nimikointilaput tulee kiinnittää vaatteen tuotetieto- tai pesuohjelappuun. Tämä on tärkeää, koska muutoin vesi pääsee kankaan kuitujen läpi liuottamaan tarran liimaa. Jos vaatteissa ei ole tuotetieto- tai pesuohjelappuja (esimerkiksi sukissa, lapasissa ja kaulaliinoissa), suosittelemme silitettäviä nimilappujamme.

Pipsa Possu -nimitarrat kenkiin ja varusteisiin

Nimitarrat toimivat erinomaisesti kengissä sekä kaikenlaisissa esineissä ja varusteissa. Kestävän pinnan ansiosta nimilaput voi kiinnittää kenkään sekä sisä- että ulkopinnalle. Huomioithan vain, että nimilaput tulee kiinnittää kuivalle ja puhtaalle pinnalle.

Käyttöohje

  • Paina nimilaput hyvin kuivalle ja puhtaalle pinnalle.
  • Vaatteissa nimilaput tulee kiinnittää tuotetieto- tai pesuohjelappuun. Näin vesi ei pestessä pääse kankaan kuitujen läpi liuottamaan tarran liimapintaa.
  • Huolehdi, että tarran kulmat ovat kiinnittyneet kunnolla.
  • Odota 24 tuntia ennen pesua.