KotiSilitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput

silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput ovat olleet käytössä vaatteiden merkitsemiseen jo 90-luvulta, jota ennen nimilaput tuli ommella vaatteisiin käsin. Silitettävät nimilaput olivat mullistava uutuus saapuessaan markkinoille, niin kuin silittämättömät nimilaput saapuessaan viime vuosina. Ennen silitettäviä nimilappuja piti nimilaput ommella vaatteeseen. Silitettävä nimilappu oli mullistava ja aikaasäästävä keksintö, joka helpotti vaatteiden merkitsemistä.

Silitettävät nimitarrat sopivat edelleen erinoimaisesti etenkin sukkiin, kaulureihin, pipoihin tai muihin vaatteisiin joissa ei ole pesu- tai tuotemerkintälappua.

Sekä silitettävät nimilaput että liimattavat laput ovat kooltaan 30 mm x 13 mm. Ne ovat mustavalkoisia ja niillä on 10 vuoden kestävyystakuu.

Silitettävät nimilaput vaatteisiin

Silitettävät nimilaput kiinnitetään silitysraudalla suoraan vaatteeseen. Aseta nimilappu kankaan päälle ja suojaa kangas leivinpaperilla. Silitettävät nimilaput ovat erittäin kestäviä ja kestävät pesua ja kuivausrumpua 90 asteessa.

Silitettävät nimilaput kiinnittyvät mihin tahansa tekstiiliin, esimerkiksi ulkohaalariin, takkiin, housuihin, neuleeseen, t-paitaan, sukkiin, lämpökerrastoihin, urheiluvaatteisiin, urheilukassiin, uimapukuun, uimahousuihin, hanskoihin, pipoon, lippalakkiin, pyyhkeisiin tai petivaatteisiin. Huomioithan, että silitettävä lappu tulee kiinnittää suoraan kankaalle, ei pesuohjeeseen tai tuoteselosteeseen.

Silitettävät laput sopivat myös villaalusasuihin, mutta ole varovainen kiinnittäessäsi itsekudottuihin villavaatteisiin. Suosittelemme silittämään nimitarrat pieneen kangaspalaan, joka voidaan ommella kudottuihin villavaatteisiin.

Suosittelemme silitettäviä nimilappuja vanhainkotiin ja hoitokotiin. Vanhainkodeissa ja hoitokodeissa on nimilapun kestettävä pesua 90 asteessa, ja motiivi nimilapussa auttaa myös vanhusta tunnistamaan omat vaatteensa.

Liimattavat nimilaput varusteisiin

Liimattavat nimilaput soveltuvat VAIN tavaroihin. Ne kestävät pesua tiskikoneessa, kuumaa ja kylmää. Tavallisia kaÿttötarkoituksia ovat juomapullot, eväslaatikot, tutit, kirjat ja urheiluvarusteet.

Käyttöohje silitettävät nimilaput

  • Silitettävät nimilaput kiinnitetään silitysraudalla suoraan kankaaseen.
  • Säädä silitysrauta korkeimpaan lämpötilaan, jonka kangas kestää. Älä käytä höyryä.
  • Aseta nimilappu kankaan päälle (vältä liukkaita pintoja) ja suojaa kangas silikonipaperilla.
  • Paina nimilappua silitysraudalla 8–10 sekuntia.
  • Silikonipaperi (toimitetaan lähetyksen mukana) suojaa vaatetta silittämisen aikana.

Käyttöohje liimattavat nimilaput

Kiinnitä lappu kuivalle ja puhtaalle pinnalle.