Ilmainen kuljetus - Nopea toimitus - 100 % Tyytyväisyystakuu
0
KotiSpider-Man-nimitarrat

Spider-Man-nimitarrat

Spider-Man on supersiisti nimilapussa. Spider-Man suojelee kaupunkia pahiksilta ja on lasten ehdoton suosikki! Spider-Man nimilaput tekevät merkitsemisestä leikkiä, johon myös lapset voivat osallistua. Ei epäilystäkään, etteikö merkitseminen ole ekstramukavaa omalla lempihahmolla ja nimellä varustetuilla nimilapuilla.

Nimilappusetti sisältää 120 kpl nimitarroja ja voit valita Spider-Man, Spider-Girl tai Web-Warriors -settejen väliltä. Spider-Man-nimitarramme ovat tarrallisia ja helppo kiinnittää tavaroihin ja vaatteisiin. Voit käyttää näitä värikkäitä lappuja sekä vaatteiden, kenkien ja tavaroiden merkitsemiseen. Nimilaput ovat sekä mieluisan hahmon kuvalla, värikkäitä, sekä auttavat lasta löytämään omat varusteet muiden joukosta, jos he eivät vielä osaa lukea.

Nimitarrat kestävät pesua 60 asteessa, kuivausrumpua, tiskikonetta, uunin lämpötilaa ja kylmää. Koko: 30×13 mm.

Spider-Man -nimitarrat vaatteisiin

Spider-Man-nimikointilaput tulee kiinnittää vaatteen tuotetieto- tai pesuohjelappuun. Tämä on tärkeää, koska muutoin vesi pääsee kankaan kuitujen läpi liuottamaan tarran liimaa. Jos vaatteissa ei ole tuotetieto- tai pesuohjelappuja (esimerkiksi sukissa, lapasissa ja kaulaliinoissa), suosittelemme silitettäviä nimilappujamme.

Spider-Man -nimitarrat kenkiin ja varusteisiin

Nimitarrat toimivat erinomaisesti kengissä sekä kaikenlaisissa esineissä ja varusteissa. Kestävän pinnan ansiosta nimilaput voi kiinnittää kenkään sekä sisä- että ulkopinnalle. Huomioithan vain, että nimilaput tulee kiinnittää kuivalle ja puhtaalle pinnalle.

Käyttöohje

  • Paina nimilaput hyvin kuivalle ja puhtaalle pinnalle.
  • Vaatteissa nimilaput tulee kiinnittää tuotetieto- tai pesuohjelappuun. Näin vesi ei pestessä pääse kankaan kuitujen läpi liuottamaan tarran liimapintaa.
  • Huolehdi, että tarran kulmat ovat kiinnittyneet kunnolla.
  • Odota 24 tuntia ennen pesua.