KotiNimitarrat

Nimitarrat

Tarrat nimikointiin

Klassiset Nimitarrat – tarrat nimikointiin

Itsekiinnittyvät nimilappumme vaatteisiin ja varusteisiin ilman silitystä. Tarrat nimikointiin – helppo kiinnittää sekunneissa!

Värikkäät nimitarrat päiväkotiin ja kerhoon

Värikäs kuosi ja helppo kiinnitys ovat syy siihen että klassiset nimilappumme ovat asiakkaidemme ykkössuosikki. Valikoimamme eri kuosien ja värien välillä on loputon ja yhdistelemällä mieluisasi, saat varmasti luotua omannäköisesi nimilapun. Nämä nimilaput on helppo liimata tavaroihin ja vaatteisiin, ne ovat pesunkestäviä, pysyvät hyvin ja loistavat eri väreissä! Lisäksi säästät aikaa, koska kiinnittäminen käy käden käänteessä.

Tarrat nimikointiin sopivat ihan kaiken merkitsemiseen, vaatteet ja kengät mukaan lukien. Muista käyttöohje kiinnitykseen. Tarrat kestävät 60 asteessa pesukoneessa, kuivausrummussa, astianpesukoneessa, mutta myös lämpötilavaihteluita, kuumaa ja kylmää. Tarran koko on 30 mm x 13 mm ja ne toimitetaan 120 kappaleen pakkauksessa.

Disney-nimitarrat

Disney-nimitarrat ovat, kuten klassiset tarrat, helppo liimata merkattavaan vaatteseen tai tavaraan. Ne sopivat niin vaatteiden, kenkien kuin kaikkien tavaroiden merkitsemiseen.

Klassiset tarrat vaatteiden nimikointiin

Klassiset Nimilappumme kiinnittyvät parhaiten vaatteiden pesumerkintä- ja tuotelappuihin. Näin tekstiilikuitujen läpi ei pääse vettä ja liiman pito-ominaisuudet pysyvät erinomaisina. Huomaathan: sukille, hansikkaille ja muille asusteille, joissa ei ole pesumerkintä- tai tuotelappuja, suosittelemme klassisia, mustavalkoisia, silitettäviä nimilappujamme.

Klassiset nimitarrat kenkiin ja varusteisiin

Tarrat nimikointiin sopivat hyvin kenkiin ja kaikenlaisiin varusteisiin. Käyttöä hyvin kestävä pinta varmistaa että nimilappu pysyy hyvin kengän sisäpuolella. Voit myös kiinnittää tarran saappaan tai nilkkurin varteen. Muista huomioida ennen kiinnitystä, että kiinnityspinta on puhdas ja kuiva.

Upeat värit

Klassiset nimitarrat loistavat upeissa väreissä ja kuoseissa! Mahdollisuuksia on monia ja sekä väri- että kuosiyhdistelmät loputtomia. Tästä valikoimasta löytyy varmasti mieluinen joka makuun. Lisäämme jatkuvasti uusia kuvioita ja motiiveja valikoimiimme ja otamme mielellämme vastaan ideoita uusista designeista. Ehkä juuri sinun ideasi päätyy uutuutena valikoimiimme.

Käyttöohje – tarrat nimikointiin

  • Kiinnitä nimilappu puhtaalle ja kuivalle pinnalle.
  • Vaatteissa tarrat kiinnittyvät parhaiten pesumerkintä- tai tuotelappuihin – näin tekstiilikuitujen läpi ei pääse vettä ja liiman pito-ominaisuudet pysyvät erinomaisina.
  • Paina tarraa tiukasti pintaa vasten ja huolehdi, että kulmat kiinnittyvät hyvin.
  • Odota 24 tuntia ennen ensimmäistä pesukertaa.
  • Huomaathan: sukille, hansikkaille ja muille asusteille, joissa ei ole pesumerkintä- tai tuotelappuja, suosittelemme klassisia, mustavalkoisia, silitettäviä nimilappujamme.