KotiHeijastimet
Heijastimet

Heijastimet

Itsekiinnittyvät heijastimet ulkovaatteille ja varusteille. Heijastimen kääntöpuolella olevan liiman ansiosta heijastintarrat voi helposti ja kätevästi kiinnittää erilaisille pinnoille. Heijastimet ovat pehmeitä ja soveltuvat siksi erinomaisesti liikkeessä oleviin vaatteisiin ja varusteisiin.

Heijastimet: Neutraali

Setti sisältää 15 heijastinta
14,95 €/setti

Heijastimet: Eläimet

Setti sisältää 12 heijastinta
14,95 €/setti

Heijastimet: Emojit

Setti sisältää 12 heijastinta
14,95 €/setti

Heijastimet: Spider-Man

Setti sisältää 12 heijastinta
14,95 €/setti

Heijastimet: Frozen

Setti sisältää 12 heijastinta
14,95 €/setti

Heijastimet: Hello Kitty

Heijastimet: Hello Kitty

Setti sisältää 12 heijastinta
14,95 €/setti

Heijastimet: Kukat

Setti sisältää 15 heijastinta
14,95 €/setti

Erinomainen

Perustuen 1302 arvosteluun

28 tuntia sitten

Helppokäyttöisiä ja kestäviä

Nimitarrat oli helppo tilata ja ne tulivat nopeasti postilaatikkoon. Todella helppokäyttöisiä, ei tarvitse edes silittää. Näyttävät pysyvän myös vaatteissa hyvin. Tähän mennessä olen pessyt nimitarroilla nimikoituja vaatteita kaksi kertaa ja kaikki ovat pysyneet vaatteissa.

Hanna
2 päivää sitten

Hyvä tuotevalikoima

Hyvä tuotevalikoima, edulliset hinnat ja nopea toimitus.

Helmi
3 päivää sitten

Huipputarrat!

Nopea toimitus, todella hyvät tarrat! Parhaat mitä oon löytänyt, KIITOS! :) Suosittelen!

Kertu Aro

Itsekiinnittyvät heijastimet ulkovaatteissa ja varusteissa ovat fiksu valinta niin lapsille kuin aikuisille. Itsekiinnittyvät heijastimemme tulevat hienoissa designeissa, mutta mikä parasta – ne loistavat ja tekevät sinut näkyväksi pimeässä.

Heijastimet toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voi kiinnittää reppuun, ulkotakkiin, hanskoihin ja kenkiin. Mitä useampaa käytät, sitä näkyvämpi olet!

Jokaisessa setissä on 12-15 heijastinta. Voit valita neutraalit heijastimet tai settejä, joissa on teemana eläimet, kukat, emojit, Frozen, Spiderman tai Hello Kitty.

Tule nähdyksi – käytä heijastinta – sinut huomataan

Tule nähdyksi – käytä heijastinta

Heijastimien kalvo täyttää standardin EN13356 vaatimukset (EU-standardi henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetuille heijastimille). Huomioithan, että heijastinarkin kaikkein pienimmät heijastimet ovat liian pieniä käytettäväksi itsenäisenä suojatuotteena. Niitä voi käyttää suurten heijastimien lisäkoristeena. Käytä luovuuttasi ja koristele ulkovaatteet, reput, laukut, kengät ja muut varusteet. Helppo kiinnittää, helppo käyttää!

Näkyvyys 140 metrin päähän

Heijastimet vähentävät onnettomuuden vaaraa pimeällä tiellä jopa 85 %. Heijastinta käyttävä nähdään jopa 140 metrin etäisyydeltä. Ilman heijastinta kulkeva henkilö havaitaan vasta noin 25-30 metrin etäisyydeltä. Muista, että heijastin on tarpeellinen myös valaistulla alueella. Suurin osa yliajoista tapahtuu kaupunkialueella.

Sijoita heijastin viisaasti

Heijastimen sijoittaminen oikeaan paikkaan on erittäin tärkeää. Kaupunkialueella heijastin kannattaa sijoittaa matalammalle, sillä tällöin auton lähivalot osuvat niihin parhaiten. Alueilla, joilla autoilijat käyttävät kaukovaloja tulee heijastin sijoittaa korkeammalle.
Muista, että naarmut ja lika heijastimen pinnalla heikentävät sen heijastuskykyä. Suosittelemmekin, että vaihdat heijastimet säännöllisin väliajoin.