KotiBlogiNimilappuja päiväkotiin

Nimilappuja päiväkotiin

On ikävää kun oma suosikki lelu on hävinnyt.

Aika rientää ja on aika tarhan aloittamiselle! Jännittävää aikaa sekä lapselle, että vanhemmille. Lapset ovat nyt valmiita tutkimaan maailmaa. Valmiita kasvamaan leikin, hauskanpidon ja opetuksen kautta, muiden lasten kanssa tarhassa. Vanhempana opit nopeasti, kuinka paljon tavaraa lapsi tarvitsee tarhaan – ja kuinka paljon tavaroita tarvitsee nimikoida. Nimilappuja päiväkotiin ja vaatteiden ja varusteiden nimikointi tekee arjesta helpomman lapsille, vanhemmille sekä tarhassa työskenteleville.

Työntekijöille

Mitä supersankareita te olettekaan! Yhtä aikaa opettajia, leijonan kesyttäjiä ja halinalleja. Tarha on yksi viidakko täynnä erilaisia persoonallisuuksia ja mielipiteitä. Ihana sekoitus kaaosta ja kontrollia. Lapsien vahtimisen lisäksi, on kasa vaatteita ja varusteita joita pitää järjestellä. On vaikeaa pitää kaikkea silmällä. Yritätte muistuttaa vanhempia merkkaamaan kaikki lasten vaatteista varusteisiin – mutta tiedätte, että on aina joku mikä saattaa jäädä merkkaamatta.

Haluatteko vinkata vanhempia nimilapuista? Ladatkaa hieno informaatiojulisteemme ja laittakaa se ilmoitustaululle.

pälväkoti

Löytyy paljon erilaisia tapoja merkata vaatteita ja varusteita. Nimikirjaimia merkataan tussilla, puhelinnumeroita kirjoitetaan sinisillä kynillä, ja puolet numerosta on jo huuhtoutunut pois pesussa. Yksinkertainen ja järkevä ratkaisu on nimilaput, näet selkeästi kenelle vaatekappaleet kuuluvat.

Enää ei tarvitse ryhtyä salapoliisityöhön kun päivän päätyttyä löytyy ulos jäänyt paita. Mysteeri ratkeaa ja tarinalla on onnellinen loppu, kun nimilapusta paljastuu Emman nimi ja paita laitetaan hänen koriin. Nimikoidut vaatteet saavat kaikki tyytyväiseksi!

Silitettävät nimilaput vaatteille

Lapsille

Yhtäkkiä – uusi arki, uusia kokemuksia ja paljon uusia ihmisiä. Se on samalla hauskaa, mutta vähän pelottavaa. Sinulla on mukana halinalle ja tutti, kun tapaat toiset lapset. Se tuntuu turvalliselta juuri nyt. Useammalla lapsella on sama nalle kuin sinulla, mutta onneksi äiti on sanonut, että tavarat joissa on vihreä nimilappu, rohkealla leijonalla on sinun. Sen nimilapun tunnistat, sillä olet nähnyt sen ennenkin.

Aika rientää – ja tämä onkin ihan hauskaa! Leikit paljon ja odotat innolla, että pääset kotiin kertomaan kaikesta. Onneksi myös halinalle pääsee kotiin ja olet valmis uuteen päivään.

Nimitarrat päiväkotiin

Vanhemmille

Tiedäthän sen suuren päivän, kun pienokaisesi aloittaa tarhan! On aika pakata reppu sekä ulko- ja sisäleikkeihin. Uusi arki on täällä! Täynnä opetusta, leikkiä ja hauskanpitoa muiden taaperoiden kanssa. Ennen tarhan aloittamista saat ilmoituksen tarhasta, mitä kaikkea pitää olla mukana ja, että kaikki pitää olla nimikoitu. Nimilaput tulivat suoraan postilaatikkoon ja olet valmis nimikoimaan kaiken. Otat nimilapun pois paperista ja kiinnität sen vaatelappuun. Nimikointi helppoa kuin leikki!

Vaatteiden ja varusteiden nimikointi. Hankkimalla nimilappuja päiväkotiin/tarhaan vanhemmat ja työntekijät säästyvät turhalta päänvaivalta. Puuttuva nimikointi voi aiheuttaa sen, että et koskaan saa takaisin sitä juuri lapselle ostettua uutta kauluria. Yksi vinkki on, että jätät muutaman nimilapun tarhaan tai päiväkotiin, jotta voit nopeasti nimikoida vaatteita tai varusteita, jotka on jäänyt kotona nimikoimatta.

Kun on aika hakea lapsesi pitkän päivän jälkeen. Nimikoidut vaatteet löytyvät helposti ja pääsette lähtemään kotiin.

päiväkotiin

Mitkä nimilaput ovat parhaimpia lastentarhaan?

Vaatteiden ja varusteiden nimikointiin tarhaan suosittelemme itsestään kiinnittyviä klassisia nimilappuja. Koko sopii suurimpaan osaan tavaroista ja on meidän suosituin nimilappu-malli. Sopivan pieni sekä sopivan iso. Nimilaput kiinnittyvät helposti liukkaisiin alustoihin – ja vaatteissa se tulee kiinnittää pesutarraan. Eikö vaatteessa ole pesulappua?

Tällöin suosittelemme meidän silitettäviä nimilappuja. Ne ovat täydellisiä kotona kudottuihin vaatteisiin, sukkiin ja kaulureihin. Meidän suuret nimilaput ovat isompia ja näkyvät hyvin. Ne ovat kaiken lisäksi siistin näköisiä eväsrasiassa, juomapullossa, lastenvaunuissa ja potkulaudassa. Minitarramme ovat mahtavia pienille tavaroille, kuten hiuspinnit, tutit ja aurinkolasit. Mitkä nimilaput sopivat parhaiten lastentarhaan saatte perheen kanssa itse päättää, riippuen mukavuudesta ja tyylistä. Olemme varmoja, että löydätte kuitenkin tarvitsemanne nimilaput meiltä. Hauskaa nimikointia!

Nimilappuja päiväkotiin

päiväkotiin

Viimeinen postaus blogissa

Ladataan..