KotiNimitarrat
Nimitarrat

Nimitarrat

Nimilaput, jotka liimataan helposti vaatteille, kengille ja tarvikkeille. Kestävät 60 asteen pesun, kuivausrummun ja astianpesukoneen.

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Esikatselu tuotteesta Nimitarrat

Nimilaput, jotka liimataan helposti vaatteille, kengille ja tarvikkeille. Kestävät 60 asteen pesun, kuivausrummun ja astianpesukoneen.

120 kpl, 30 x 13 mm 18,95 €/setti

Erinomainen

Perustuen 1142 arvosteluun

3 päivää sitten

Tarrat ovat kestäviä ja kivoja

Tarrat ovat kestäviä ja kivoja, toimitus nopea.

Riikka
4 päivää sitten

Iso valikoima

Valtava valikoima erilaisia tarroja, hyvin pysyy paikallaan, nopea toimitus. 👌

Tiina
4 päivää sitten

Ajankohtaiset hahmot nimitarroissa

Ajankohtaiset hahmot nimitarroissa ovat lapselle ilo valita joka kerta uusi ja sillä hetkellä mieluinen

MariaH

Ikioman nimilaput ovat ehdoton arkipäivän helpottaja. Ne auttavat sinua pitämään perheesi vaatteet ja tavarat järjestyksessä. Nimikoi vaatteet, kengät ja tarvikkeet helpolla ja hauskalla tavalla. Nämä nimilaput ovat suosituin tuotteemme. Niissä on helppo tarrakiinnitys, eli niitä ei siis tarvitse kiinnittää silittämällä. Nimilaput voi suunnitella itse oman mieltymyksen mukaisesti. Päätät siis itse, ovatko nimilappusi söpöt, coolit, trendikkäät tai neutraalit. Voit valita satojen väri- ja kuvavaihtoehtojen joukosta mieleisesi designin, joka sopii täydellisesti perheellesi ja tarpeisiisi. Tiesitkö, että voit nyt sovittaa nimilappujen designin ja teeman yhteen minilappujen, silitettävien nimilappujen, suurten nimilappujen sekä seinä- ja ovitarrojen designin kanssa? 

Nimilaput ovat kooltaan 30 x 13 mm ja ne sopivat täydellisesti useimmille vaatteille ja tavaroille. Saat 120 nimilapun pakkauksen, joka onkin juuri sopiva määrä saadaksesi nimikoitua sen minkä tarvitset. Nimilappuja voi kiinnittää lähes kaikkeen, kuten urheiluvarusteille, eväslaatikkoon, juomapulloihin, puhelinlaturiin ja kaikkeen muuhun, jota kuljetetaan kodista ulos ja takaisin sisään. Nimikoi tavara nimilapulla, ja voit olla varma, että se palaa takaisin kotiin joka kerta. 

Nimilappumme ovat helppoja kiinnittää ja ne kestävät hyvin pesun toisensa jälkeen vuodesta toiseen. 

Pidä huolta siitä mikä on sinulle tärkeää – pidä huolta ympäristöstä – nimikoi tavarasi Ikioma Nimilapuilla. 

Vaatteille, kengille ja varusteille

Kestävät ja käytännölliset nimilaput vaatteille, kengille ja varusteille. Nimitarroja voi käyttää kaikkiin vaatteisiin, joissa on pesumerkintä- ja tuotetietolaput. Sukille, kaulaliinoille ja itse tehdyille vaatteille soveltuvat paremmin silitettävät nimilaput. Nimilaput suunnitellaan omien mieltymysten mukaan ja ne sopivat niin pienille kuin isoillekin.

Kestävät pesua

Nimilappumme kestävät 60 astetta pyykinpesukoneessa, kuivausrummussa, tiskikoneessa, voit laittaa ne uuniin sekä pakkaseen. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja varmistaaksemme, että tuotteemme kestävät kovaa kulutusta haalistumatta, venymättä tai irtoamatta.

Ilmainen kotiinkuljetus

Tuotteiden valmistus kestää yhden päivän ja toimitus neljästä kolmeentoista arkipäivää. Saat tuotteet siis 5–14 päivää tilauksen tekemisen jälkeen suoraan postilaatikkoosi.