Siirry sisältöön
KotiNimitarrat vaatteisiin ja tavaroihin

Nimitarrat vaatteisiin ja tavaroihin

Nimitarrat, jotka liimataan helposti vaatteille, kengille ja tarvikkeille. Kestävät 60 asteen pesun, rumpukuivauksen ja astianpesukoneen.

Esikatselu tuotteesta Nimitarrat vaatteisiin ja tavaroihin

19,95 €/setti

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Kestävä
Itsekiinnittyvä
Ei haitallisia aineita
Vanhempien suosikki

Ikioman nimitarrat auttavat sinua pitämään perheesi vaatteet ja tavarat järjestyksessä. Näitä itsekiinnittyviä nimitarroja ei tarvitse silittää, ja ne ovatkin suosituin tuotteemme, sillä niiden käyttö on todella yksinkertaista, ne pysyvät hyvin kiinni ja niitä voi käyttää moniin eri tarkoituksiin.

Kokeile erilaisia värejä ja kuvia, kunnes löydät nimilappudesignin, joka sopii täydellisesti perheellesi ja omiin tarpeisiisi. Voit valita satojen erilaisten designien ja värien joukosta, pidit sitten eniten söpöistä, cooleista, trendikkäistä tai neutraaleista nimitarroista.

Fanittaako lapsesi Muumeista tai Pipsa Possusta tuttuja hahmoja? Kurkkaa katsomaan itsekiinnittyviä nimilappujamme tutuilla hahmoilla. Valikoimassa on paljon mistä valita.

Jokainen setti sisältää 120 itsekiinnittyvää nimitarraa, kooltaan 30 x 13 mm. Tämä koko on täydellinen suurimmalle osalle vaatteista, mutta se sopii hyvin myös tavaroihin, kuten puhelinlaturiin, eväslaatikkoon, juomapulloon ja muihin esineisiin, joita viedään usein ulos ja sisään kotoa. Nimikoi tavarasi nimitarralla ja voit luottaa siihen, että kaikki löytää takaisin kotiin.

Pidä huolta siitä mikä on sinulle tärkeää – nimikoi tavarasi Ikioman nimilapuilla.

Nimitarrat
Nimitarrat
Nimitarrat
Nimitarrat
Nimitarrat
Nimitarrat

Vaatteille, kengille ja tavaroille

Kestävät ja käytännölliset nimitarrat vaatteille, kengille ja tavaroille. Nimitarroja voi käyttää kaikkiin vaatteisiin, joissa on pesumerkintä- ja tuotetietolaput. Sukille, kaulaliinoille ja itse tehdyille vaatteille soveltuvat paremmin silitettävät nimilaput. Nimitarrat suunnitellaan omien mieltymysten mukaan ja ne sopivat niin pienille kuin isoillekin.

Pesunkestävät

Nimitarramme kestävät 60 astetta pyykinpesukoneessa, kuivausrummussa, tiskikoneessa, voit laittaa ne uuniin sekä pakkaseen. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja varmistaaksemme, että tuotteemme kestävät kovaa kulutusta haalistumatta, venymättä tai irtoamatta.

Ilmainen kotiinkuljetus

Tuotteidemme toimitusaika on meille erittäin tärkeä ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että nimitarrasi ovat kotona postilaatikossasi mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Nimitarrat toimitetaan postilaatikkoosi 4-7 arkipäivän sisällä!