Siirry sisältöön
KotiNimitarrat tutuilla hahmoilla

Nimitarrat tutuilla hahmoilla

Ei-silitettävät ja itsekiinnittyvät nimitarrat, joita koristavat tutut ja rakkaat hahmot. Valitse suosikkisi valmiista nimitarraseteistä, joissa seikkailevat Muumipeikko, Pipsa Possu, Bamse tai Hello Kitty. Kukin setti koostuu 120 nimitarrasta ja sopii täydellisesti vaatteisiin, kenkiin ja tavaroihin.

Ei-silitettävät ja itsekiinnittyvät nimitarramme soveltuvat mainiosti lasten vaatteiden ja tavaroiden nimikoimiseen.

Hyvä vinkki on valita kaikista pienimpien, ei vielä lukemaan oppineiden, lasten nimitarroihin hahmo, jonka he tunnistavat jo entuudestaan. Näin hekin pystyvät helposti tunnistamaan omat tavaransa. Mikä onkaan parempaa, kuin valita nimitarra, jossa seikkailee lapsen suosikkihahmo?

Hauskat ja käytännölliset nimitarrat

Tylsistä vesipulloista ja eväslaatikoista tulee hetkessä hienommat itsekiinnittyvillä, tuttujen hahmojen koristamilla, nimitarroilla. Nimitarrat kestävät erittäin hyvin kulutusta. Ne kestävät mm. vettä, korkeita uunilämpötiloja, tiskikoneen ja pesukoneen. Voit siksi käyttää turvallisesti näitä itsekiinnityviä nimitarroja ulkovaatteiden, eväslaatikoiden, reppujen ja muiden päivittäin käytettävien tavaroiden nimikoimiseen. Vain mielikuvitus on rajana suosittujen tuttujen hahmojen koristelemien nimitarrojemme käyttötarkoituksiin.

Ikioman tuttujen hahmojen koristelemat nimitarrat tulevat valmiina setteinä, joissa on usea hieno valmiiksi tehty design ja värit. Valitse Bamse – maailman vahvin nalle, Muumipeikko, Hello Kitty tai Pipsa Possu.

Kukin setti koostuu 120 helposti tunnistettavasta nimitarrasta, kooltaan 30 x 13 mm. Tämä koko sopii täydellisesti vaatteiden, kenkien ja tavaroiden nimikoimiseen. Kiinnitä nimitarrat vaatteiden pesumerkintä- tai tuotetietolappuihin, joissa ne pysyvät erityisen hyvin.

Tuttujen hahmojen koristamat nimitarrat tekevät kaikesta hauskan seikkailun

Ikioman nimitarrat ovat korvaamaton apukeino kiireisessä arjessa, tarvitsit niitä sitten tavaroiden järjestyksessä pitämiseen kotona, tai kouluun ja päiväkotiin mukaan lähtevien tavaroiden nimikoimiseen.

Itsekiinnittyvien nimitarrojemme säilyttäminen esimerkiksi eteisen hyllyllä on hyvä vinkki muistaa nimikoida lasten tavarat ja vaatteet sitä mukaa, kun ne menevät ulos. Itsekiinnittyvät nimitarramme pysyvät hyvin kaikenlaisissa tavaroissa piposta pehmoleluun, jolloin koskaan ei ole epäselvää, kuka omista minkäkin.

Vaatteiden, kenkien, tavaroiden, lelujen ja kaiken muun nimikoiminen itsekiinnittyvillä nimitarroilla säästää aikaasi ja rahojasi. Jos kaikki on nimikoitu selkeästi, ovat kadonneiden tavaroiden palautumismahdollisuudet oikealle omistajalleen luonnollisesti paljon suuremmat.

Pidä huolta siitä mikä on sinulle tärkeää – nimikoi tavarasi Ikioman nimilapuilla.

Nimikoi vaatteet Hello Kitty -nimilapuilla
Hello Kitty -nimilaput hiusharjaan
Pipsa Possu ja ystävät -nimilaput
Pipsa Possu -nimilaput kenkiin
Ei-silitettävät Muumi-nimilaput
Ei-silitettävät, itsekiinnittyvät Muumi-nimilaput
Bamse-nimilaput juomapulloon
Bamse-nimilaput