KotiSuuret nimilaput

Suuret nimilaput

Esikatselu tuotteesta Suuret nimilaput
18,95 €/setti
33 kpl.
0 / 17
0 / 17

Valitse teema

Sinun settisi suuria nimilappuja, 3kpl jokaista, yhteensä 33 kpl.

Esikatselu tuotteesta Suuria nimilappuja
Suuria nimilappuja - kokoja3 kpl
Kestävä
Itsekiinnittyvä
Ei haitallisia aineita
Suurimmat nimilappumme

Suuret nimilappumme ovat hyvä valinta suurempien tavaroiden, kuten eväslaatikoiden, reppujen ja polkupyörien, nimikoimiseen. Nimilaput ovat erityisen hyvin näkyviä ja niissä on hienot kuvateemat, jotka voivat muuttaa vähän tylsän juomapullon lapsen suosikiksi!

Valmiiksi suunnitelluissa teemapaketeissamme on monia aiheita suloisista eläimistä cooleihin emojeihin ja pelottaviin monstereihin.

Piditkö designista? Voit löytää saman designin muista itsekiinnittyvistä sekä silitettävistä nimilapuistamme. Valitsemalla saman designin kaikkiin vaatteisiin ja tarvikkeisiin, lapselle on helpompaa tunnistaa omansa.

Nimilaput ovat kestävät kovaakin kulutusta ja pysyvät hyvin erilaisilla pinnoilla, kuten muovilla, metallilla ja lasilla. Nimilappujen koot vaihtelevat, suurimman halkaisija on noin 5 cm. Jokaisessa setissä on 33 suurta nimilappua.

Pidä huolta siitä mikä on sinulle tärkeää – pidä huolta ympäristöstä – nimikoi tavarasi Ikioma Nimilapuilla.

Suuret nimilaput saappaisiin
Nimikoi reppu suurilla nimilapuilla
Ekstrasuuret nimilaput päiväkotiin
Suuret nimilaput koulutavaroille
Suuret nimilaput kirjoille
Nimikoi kengät suurilla nimilapuilla
Suuret nimilaput eväslaatikkoon ja juomapulloon
Suuret nimilaput varusteille
Suuret, värikkäät nimilaput lapsille

Piristä tavaroitasi

Tee eväsrasiasta, repusta ja polkupyörästä ekstrahienoja lisäämällä suuret, itsestään kiinnittyvät nimilaput. Käy läpi suuri valikoimamme värikkäitä, leikkisiä ja upeita designeja. Tässä sinulla on käytännöllistä ja esteettistä laatua kerättynä yhteen tuotteeseen – tavaroita on hauskempi katsoa, eikä niiden omistajasta ole epäilystäkään.

Suuret nimilaput – useat eri koot

Ekstrasuuret nimilappumme ovat myös ekstracooleja. Miksi? Sillä ne tulevat useassa eri koossa ja muodossa! Jokainen setti sisältää ympyröitä, neliöitä ja suorakulmioita, yhteensä 33 kpl. Näillä hienoilla nimilapuilla nimikoinnista tulee hauskempaa, eloisampaa sekä luovempaa.

Täydelliset suurille tavaroille

Suuret nimilaput ovat täydellisiä suuremmille tavaroille, esimerkiksi suksille, jalkapallolle, kirjoille, pulkkaan ja vesipulloon. Ne on helppo kiinnittää, niitä on hieno katsoa ja ne ovat näkyviä jopa kauemmalta etäisyydeltä. Auta lapsia erottamaan omat tavaransa muiden tavaroista selkeällä ja hauskalla nimilapulla. Ei voisi olla helpompaa!