KotiSuuret nimilaput
Suuret nimilaput

Suuret nimilaput

Ekstrasuuret nimilaput kaikenlaisille tarvikkeille. Kiinnitetään helposti tarraliimauksella. Kestävät hyvin kulutusta, lämpöä, tuulta ja pakkasta.

0 / 17
0 / 17

Ekstrasuuret nimilaput kaikenlaisille tarvikkeille. Kiinnitetään helposti tarraliimauksella. Kestävät hyvin kulutusta, lämpöä, tuulta ja pakkasta.

33 kpl. 18,95 €/setti

Valitse teema

Ladataan..

Sinun settisi suuria nimilappuja, 3kpl jokaista, yhteensä 33 kpl.

Esikatselu tuotteesta Suuret nimilaput - Metsän eläimetEsikatselu tuotteesta Suuret nimilaput - Metsän eläimet
Suuret nimilaput - kokoja3 kpl

Suuret nimilaput – nämä ovat nimilappujen koot

Erinomainen

Perustuen 1249 arvosteluun

20 tuntia sitten

Tilasin nimitarroja ja kun tilausta ei…

Tilasin nimitarroja ja kun tilausta ei kuulunut, olin yhteydessä asiakaspalveluun. Sain pikaisesti tarrat sekä hyvitykseksi heijastintarroja. Olen erittäin tyytyväinen palveluun.

Miia
3 päivää sitten

Suosittelen

Nopea tilata suoraan postilaatikkoon. Näppärät ja suloiset nimilaput saa monessa eri koossa, omien tarpeiden mukaan. Minitarrat ihan ehdoton helpotus vaatteiden nimikoimiseen päiväkotiin. Tykkään.👍

Riikka-Maria Uutela
7 päivää sitten

Tuotteen valitseminen oli nettisivuilla…

Tuotteen valitseminen oli nettisivuilla helppoa, valikoima laaja ja toimitus nopea!

Suvi Itkonen

Suuret nimilappumme ovat hyvä valinta suurempien tavaroiden, kuten eväslaatikoiden, reppujen ja polkupyörien, nimikoimiseen. Nimilaput ovat erityisen hyvin näkyviä ja niissä on hienot kuvateemat, jotka voivat muuttaa vähän tylsän juomapullon lapsen suosikiksi!

Valmiiksi suunnitelluissa teemapaketeissamme on monia aiheita suloisista eläimistä cooleihin emojeihin ja pelottaviin monstereihin.

Piditkö designista? Voit löytää saman designin muista itsekiinnittyvistä sekä silitettävistä nimilapuistamme. Valitsemalla saman designin kaikkiin vaatteisiin ja tarvikkeisiin, lapselle on helpompaa tunnistaa omansa.

Nimilaput ovat kestävät kovaakin kulutusta ja pysyvät hyvin erilaisilla pinnoilla, kuten muovilla, metallilla ja lasilla. Nimilappujen koot vaihtelevat, suurimman halkaisija on noin 5 cm. Jokaisessa setissä on 33 suurta nimilappua.

Pidä huolta siitä mikä on sinulle tärkeää – pidä huolta ympäristöstä – nimikoi tavarasi Ikioma Nimilapuilla.

Piristä tavaroitasi

Tee eväsrasiasta, repusta ja polkupyörästä ekstrahienoja lisäämällä suuret, itsestään kiinnittyvät nimilaput. Käy läpi suuri valikoimamme värikkäitä, leikkisiä ja upeita designeja. Tässä sinulla on käytännöllistä ja esteettistä laatua kerättynä yhteen tuotteeseen – tavaroita on hauskempi katsoa, eikä niiden omistajasta ole epäilystäkään.

Suuret nimilaput – useat eri koot

Ekstrasuuret nimilappumme ovat myös ekstracooleja. Miksi? Sillä ne tulevat useassa eri koossa ja muodossa! Jokainen setti sisältää ympyröitä, neliöitä ja suorakulmioita, yhteensä 33 kpl. Näillä hienoilla nimilapuilla nimikoinnista tulee hauskempaa, eloisampaa sekä luovempaa.

Täydelliset suurille tavaroille

Suuret nimilaput ovat täydellisiä suuremmille tavaroille, esimerkiksi suksille, jalkapallolle, kirjoille, pulkkaan ja vesipulloon. Ne on helppo kiinnittää, niitä on hieno katsoa ja ne ovat näkyviä jopa kauemmalta etäisyydeltä. Auta lapsia erottamaan omat tavaransa muiden tavaroista selkeällä ja hauskalla nimilapulla. Ei voisi olla helpompaa!