Siirry sisältöön
KotiKaikki tuotteet

Kaikki tuotteet

Meillä on monia hienoja tuotteita, joista valita. Nimilappuja kaikissa sateenkaaren väreissä, joihin voit halutessasi lisätä tunnettuja hahmoja, minitarroja, silitettäviä nimilappuja sekä hauskoja itsekiinnittyviä seinä- ja ovitarroja.

Sopiiko sinulle paremmin tarralaput vai silitettävät nimilaput? Jatka lukemista niin tiedät. Onneksi molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja! Klassiset, itsestään kiinnittyvät nimilaput tulevat tarpeeseen arjessa joka käänteessä. Silitettäviä nimilappuja suosittelemme etenkin sukkien ja kaulureiden varsiin, kotona neulottuihin vaatteisiin, sekä vaatteisiin, joissa ei ole pesulappua. Entä pienemmät tavarat kuten pyyhekumit, kynät, hiuspinnit, legot ja muut tosi pienet tavarat? Tällöin suosittelemme minitarroja!

Nimilaput – Vanhempien Ehdoton Suosikki

Helppo, nopea, ja paras vaihtoehto! Pitkälti jokaisen vanhemman unelma. Meidän itsestään kiinnittyvät ja silitettävät nimilaput ovat todella hyviä. Nimilappu kiinnitetään helposti pesulappuun – ja se pysyy paikallaan pesun toisensa jälkeen. Klassiset nimilaput kiinnittyvät jo pelkällä sormen painalluksella.

120 nimilappua on sopiva määrä, jotta voit merkata koko vaatekaapin – ja ehkä jopa vähän enemmän? Meidän itsestään kiinnittyviä nimilappuja voi käyttää kaikkeen! Varusteisiin kuten termospulloon ja eväsrasiaan, sekä tekstiileihin kuten vaatteisiin ja kenkiin. Nimilappujen väri, muoto ja kuvio kestävät käytöstä ja kulumisesta huolimatta. Ne kestävät 60 asteen pesun, kuivausrummun, tiskikoneen, korkeat uunilämpötilat, sekä kylmyyden.

Parasta meidän klassisissa nimilapuissa

 • Itsestään kiinnittyviä ja silitettäviä.
 • Uniikki ja persoonallinen itse suunnittelemasi nimilappu. Nopeampi ja helpompi tunnistaa.
 • Mitat: 30 x 13 mm. Tarpeeksi suuria sekä tarpeeksi pieniä. Sopii täydellisesti vaatteiden pesulappuihin.
 • Voit kirjoittaa kolme tekstiriviä – 17 merkkiä per rivi.
 • Yksi paketti sisältää 120 nimilappua.
 • Kestävät jopa 60 astetta lämpöä!

Koko on suunniteltu niin, että se todennäköisesti mahtuu kaikkien vaatteiden pesulappuun. Helppo kiinnittää – sekä irrottaa, jos vaatteet esimerkiksi vaihtavat omistajaa. Itsestään kiinnittyvä nimilappu istuu hyvin, eikä hierrä. Se on todella huomaamaton! Nimilappujen koko on 30 x 13 mm. Voit kirjoittaa kolme 17 merkin riviä tekstiä.

Nimilappuja tunnetuilla hahmoilla

Miltä kuulostaa pienokaisellesi hänen lempparihahmonsa? Anna ja Elsa, Nalle Puh, Pipsa Possu, sekä Spider-man ovat kaikki tunnettuja ja rakastettuja hahmoja lapsiemme arjessa. Olemme aika varmoja, että löydät suosikkisi valikoimastamme.

Fun facts

 • Meidän väreillä, fonteilla, ja kuvioilla saa miksailtua yli 35 miljoonaa erilaista yhdistelmää nimilappuihin. Siitä saat aika uniikin nimilapun!
 • Vain muutama vuosi sitten silitettävät nimilaput olivat myydyin tuotteemme. Nyt itsestään kiinnittyvät nimilaput ovat nousseet vanhempien uudeksi ehdottomaksi suosikiksi.
 • 90% nimilappuja ostavista asiakkaistamme ovat äitejä

Silitettävät nimilaput – Istuvat tiukasti kiinni

Silitettävät nimilaput ovat mahtavia vaatteisiin, joissa ei ole pesulappua tai joihin lappu pitää kiinnittää suoraan materiaaliin – kuten sukkiin tai kaulureihin, sekä vaatteisiin jotka ovat kotona neulottuja tai kudottuja. Jotta saat kiinnitettyä nimilapun, sinun täytyy käyttää silitysrautaa. Silitettävät nimilaput voit suunnitella samalla tavalla kuin klassiset. Miltä kuulostaa persoonallinen nimilappu kotona neulottuun lahjaan? Täydellinen kirsikka kakun päälle!

Silitettäviä nimilappuja kovaan käyttöön

Nimilappu joka kiinnitetään vaatteeseen silitysraudalla kestää kovaakin käyttöä. Esimerkiksi vaatteisiin, joita käytetään hoivakodissa, suosittelemme silitettäviä nimilappuja; vaatteet pestään usein sekaisin muiden asukkaiden vaatteiden kanssa ja korkeissa lämpötiloissa.

Silitettävät nimilaput tulevat 120 kappaleen paketeissa, samassa 30x13mm koossa kuin klassiset nimilaputkin. Valitse sadoista eri kuvioista ja väreistä, jotta saat suunniteltua oman uniikin nimilapun.

Silitettävät nimilappumme

 • Paketissa 120 nimilappua
 • Kiinnitetään silitysraudalla
 • Kestävät pesun korkeassa lämpötilassa
 • Suositellaan vanhainkodin asukkaille
 • Suunnittele oma, uniikki nimilappu