KotiSilitettävät nimilaput
Silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput vaatteille, pysyvät kuin valettu. Kestävät 95 asteen pesun.

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Esikatselu tuotteesta Silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput vaatteille, pysyvät kuin valettu. Kestävät 95 asteen pesun.

120 kpl, 30 x 13 mm 18,95 €/setti

Erinomainen

Perustuen 1197 arvosteluun

4 päivää sitten

Hyvä asiakaspalvelu ja laadukkaat…

Hyvä asiakaspalvelu ja laadukkaat tarrat!

Laura
4 päivää sitten

Kolmisen kertaa tilannut lapsille…

Kolmisen kertaa tilannut lapsille nimilappuja. Toimitus on aina ollut melko nopea ja tuotteissa ei ole mitään moittimista. Tilaan jatkossa myös täältä.

Krinsti
5 päivää sitten

Tilaaminen oli helppoa!

Tilaus oli helppoa ja toimitus tapahtui luvatussa aikataulussa. Nimilaput hyviä ja tilauksen mukaisia. Kiitos! Tilaan toisenkin kerran, jos tulee tarvetta!

Kristina Falkenstedt

Silitettävät nimilaput vaatteille. Erityisen käteviä sukille! Tarvitset silitysraudan kiinnittääksesi nämä nimilaput. Silitettävien nimilappujen kiinnittäminen vaatii hiukan enemmän vaivaa, mutta vastineeksi ne pysyvät kiinni kaikissa vaatteissa erityisen hyvin. Suunnittele nimilaput oman makusi mukaisesti, aivan kuten tarrakiinnitteiset nimilappummekin. Suunnittele ja tarkastele eri vaihtoehtoja, kunnes löydät designin, joka on 100 % sinun näköisesi. Haluatko, että silitettävät nimilaput sopivat tyyliltään myös muihin nimilappuihimme? Ei ongelmaa, löydät samat värit ja kuvat kaikkien tuotteittemme joukosta. 

Silitettävät nimilaput ovat kooltaan 30 x 13 mm, mikä on täydellinen koko suurimmalle osalle vaatteista. Pakkaus sisältää 120 nimilappua, eli määrän, jolla saa nimikoitua niin sisävaatteet, ulkovaatteet kuin vapaa-ajanvaatteetkinNämä nimilaput kestävät kulutusta erityisen hyvin ja ne voi pestä pesukoneessa 95 asteessa. 

Nämä nimilaput sopivat kaikille, mutta ne soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi hoitokodissa asuville, joiden vaatteet pestään pesulassa. Pesuloiden pesukoneet ovat vähemmän hellävaraisia vaatteille, jolloin myös nimilapuilta vaaditaan kestävyyttä kovempaan kulutukseen.  

Pidä huolta siitä mikä on sinulle tärkeää – pidä huolta ympäristöstä – nimikoi tavarasi Ikioma Nimilapuilla. 

Silitettävät nimilaput vaatteille

Silitettävät nimilaput istuvat vaatteissa kuin valettu ja sopivat niin sukkiin, kaulaliinoihin kuin kotitekoisiin villavaatteisiinkin. Suunnittele oma nimilappusi monista väri- ja kuvavaihtoehdoistamme.

Kestää pesua korkeissa lämpötiloissa

Nimilaput silitetään vaatteisiin, jolloin nimilapun liima kiinnittyy kankaan kuituihin varmistaen lujan kiinnityksen. Ne kestävät kovaakin käyttöä ja korkeimpia lämpötiloja pyykinpesukoneessa ja kuivausrummussa.

Silitettävien nimilappujen kiinnitys ja irroitus

Ovatko silitettävät nimilaput alkaneet irrota? Kiinnitä ne uudelleen! Kuumenna silitysrauta korkeimpaan lämpötilaan, aseta silikonipaperi nimilapun päälle ja paina silitysraudalla 8-10 sekuntia pyörivin liikkein niin että kulmat kiinnittyvät hyvin.
Silitettävät nimilaput irrotat helpoiten lämmittämällä lappua silitysraudalla, ota sitten kiinni vaatteesta ja nypi nimilappu irti.