KotiBlogiNimilappuja vanhainkotiin ja hoitokoteihin

Nimilappuja vanhainkotiin ja hoitokoteihin

Nimilappuja vanhainkotiin ja hoitokoteihin

Työskenteletkö vanhainkodissa tai hoitokodissa?

Tarvitsetko informaatiota nimilappujen tilaamisesta omaisille? Lataa infomateriaali, tai lähetä meille sähköpostia info@ikioma.fi

vanhainkoti download

Mitkä nimilaput tarvitset vanhainkotiin ja hoitokotiin?

Henkilökohtaisten tavaroiden merkitseminen vanhainkoteihin ja hoitokoteihin on sekä käytännöllistä, helppoa, että tarpeellista. Tiesitkö, että suurimmaksi osaksi hoitokodeissa ja vanhainkodeissa vaatteet pestään talon pesulassa? Yleensä vaatteet pestään teollisuuskoneilla, joihin lastataan isompia määriä kerrallaan ja siksi vaatteiden, sekä nimilappujen tulisi kestää kovempaakin pesua. Omaiset saattavat myös ottaa vaatteita omiin koteihinsa pesuun. Huolimatta siitä missä vaatteet pestään, on tärkeää nimikoida vaatteet ja varusteet, sillä takit, tohvelit ja silmälasit saatetaan unohtaa yhteisiin tiloihin, lainatut tavarat saattavat jäädä matkan varrelle, tai joutua vahingossa toisen asukkaan matkaan.

Kun merkitset henkilökohtaisia tavaroita voit valita useammista vaihtoehdoista. Alkuun suosittelemme kahta settiä nimilappuja. Yhden setin silitettäviä nimilappuja ja yhden setin klassisia nimilappuja. Suosittelemme, että ne suunnitellaan samanlaisiksi, niin ne ovat helppo tunnistaa. Sekä silitettävät ja klassiset nimilaput voi suunnitella täysin itse; neutraalit nimilaput tai värikkäät, kuvioilla tai ilman – loppumattomia vaihtoehtoja.

  • Silitettävät nimilaput sopivat yleisesti koko vaatekaappiin, jossa vaatteet käyvät läpi kovemman yhteispesun joko vanhain- tai hoitokodissa.
  • Tarrat ovat mahtavia omaisuuksiin, kuten silmälaseihin, tohveleihin, kirjoihin, puhelimeen, laturiin, laukkuihin ja ulkotakkeihin.

Uusi koti

Vuodet vierivät ja tulemme vanhemmaksi. Elämä saattaa muuttua ja yhtäkkiä pitääkin muuttaa ja viettää loppuelämä hoitokodissa tai vanhainkodissa. Uusi ja tuntematon paikka, jota yhtäkkiä pitääkin kutsua kodiksi. Tämän kaltaisen prosessin aikana pyritään tekemään muutos mahdollisimman hienovaraisesti sillä se voi tuntua hieman kuormittavalta ja pelottavalta.

Nimilappuja

Jotta arjesta tulisi mahdollisimman samankaltainen kuin ennenkin, on ehkä toivottua pitää kiinni vanhoista tutuista asioista ja esineistä. Yksityiset tavarat, jotka luovat ihania muistoja tai ne lämpimät tohvelit, jotka lämmittävät varpaita erityisen paljon. Omaisena olet varmasti saanut ilmoituksen, että vaatteet ja varusteet tulee merkata. Nimilaput vaatteissa ja tavaroissa helpottavat arkea työntekijöille sekä läheisille vanhainkodeissa ja hoitokodeissa. Tuotteemme ovat monipuolisia ja tulevat hyvään käyttöön asukkaille hoitokodeissa, vanhainkodeissa, kuntoutuskeskuksissa ja muissa paikoissa, joissa omaisesi asuu saman katon alla useamman henkilön kanssa.

Silitettävät nimilaput – kestävät kuumimman lämpötilan

Hoitokodeissa ja vanhainkodeissa asukkaat elävät tiivisti yhteistä arkea ja työntekijöillä on vastuu jokapäiväisestä pesusta ja hoidosta. Monissa vanhainkodeissa ja hoitokodeissa on pakollista merkata vaatteet ja muu omaisuus sillä laitoksissa on monta asukasta saman katon alla ja vaatteet pestään yhteisesti usein korkeassa lämpötilassa. Korkeiden lämpötilojen vuoksi vaatteet kannattaa merkata nimilapuilla, jotka kestävät hyvin kovimmatkin pesut ja käsittelyt.

Nimilappuja

Meidän silitettävät nimilapumme kestävät kovaa käyttöä korkeilla lämpötiloilla ja tarttuvat  vahvasti  kiinni vaatteisiin. Nimilaput kiinnitetään silitysraudalla, istuvat taatusti ja kestävät jopa 95 asteen pesun. Silitettävän nimilapun voi kiinnittää vaatteiden pesulappuun, tai silittää suoraan kankaaseen.

Tarrat – helpot ja nopeat

Eikö sinulla ole silitysrautaa tai toivot entistä helpompaa vaihtoehtoa? Tällöin voit tietenkin käyttää tarrojamme(ei silitettäviä). Tarroja voit käyttää vaatteissa, kengissä ja varusteissa. Vaatteissa tarrat kiinnitetään pesulappuun, tai vaatelappuun ja kestävät 60 asteen konepesun.

Nimilappuja vanhainkotiin ja hoitokoteihin

Itsestään kiinnittyvät nimilappumme sopivat mahtavasti hyötytavaroihin, joita meiltä kaikilta varmasti löytyy. Silmälasikotelot, tabletit, tohvelit ja avustusvälineet. Pienimpiin tavaroihin suosittelemme minitarroja. Minitarrat sopivat hienosti esimerkiksi silmälaseihin ja kutomispuikkoihin.

Viimeinen postaus blogissa

Ladataan..