Siirry sisältöön
Koti100 % tyytyväisyystakuu

100 % tyytyväisyystakuu

Me Ikioma Nimilapussa rakastamme tyytyväisiä asiakkaita ja teemme kaikkemme, että olet tyytyväinen ostoksiisi. Meiltä löytyy tietysti tyytyväisyystakuu!

Takaamme, että saat:

Suuren ja jännittävän valikoiman. Ikioma Nimilappu tarjoaa eri kokoisia nimilappuja monin eri kuvavaihtoehdoin. Valikoimaamme kuuluu myös seinä- ja ovitarroja.

Korkeatasoiset tuotteet. Kaikki tuotteemme on tehty kestämään pitkään. Nimilaput on tehty kulutusta kestävästä materiaalista, jolloin ne kestävät monia kierroksia pesukoneessa sekä korkeita ja matalia lämpötiloja. Erilaisia koristetuotteitamme voi käyttää aina uudestaan ja ne eivät jätä rumia jälkiä seinään, jos haluat joskus poistaa ne.

Terveydelle turvalliset tuotteet. Tuotteemme eivät sisällä haitallisia tai hormonitoimintaa häiritseviä aineita, kuten ftalaatteja tai BPA:ta. Terveys ja ympäristö ovat meille tärkeitä ja voit olla varma, että kaikki meiltä tilaamasi tuotteet ovat turvallisia.

Nopean toimituksen. Heti kun olet lähettänyt meille tilauksesi, aloitamme prosessin. Toimitusaika on meille tärkeä ja teemme kaikkemme, että saat tuotteesi postilaatikkoosi niin nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista. Nimilaput toimitetaan postilaatikkoosi 4-7 arkipäivän kuluessa.

Kilpailukykyisen hinnan. Meiltä saat korkeaa laatua rahojesi vastineeksi ja toimituksemme on aina ilmainen.

Näin toimii Ikioman tyytyväisyystakuu:

Tavoitteenamme ovat 100-prosenttisen tyytyväiset asiakkaat ja teemmekin kaikkemme, että tuotteemme täyttävät odotuksesi.

Kuitenkin, jotta tuotteemme antavat sinulle parhaan mahdollisen avun, sinun on käytettävä niitä oikealla tavalla. Esimerkiksi: Itsekiinnittyvät nimitarramme toimivat parhaiten sileillä pinnoilla, kuten vaatteen sileällä pesumerkintälapulla. Ne eivät toimi niin hyvin kiinnitettyinä suoraan puuvillakankaalle. Jos noudatat käyttöohjetta, voit luottaa tyytyväisyystakuuseemme!

Jos et kuitenkaan ole täysin tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, toivomme että otat meihin yhteyttä voidaksemme auttaa sinua. Tyytyväisyystakuumme on voimassa 90 päivää ostopäivästä lähtien.

Jos sinulla on palautetta ostoprosessia koskien tai jos ostamissasi tuotteissa on ongelmia, ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme sähköpostitse osoitteessa info@ikioma.fi

Tyytyväisyystakuu nimilapuille