Siirry sisältöön
KotiOvitarrat lastenhuoneeseen

Ovitarrat lastenhuoneeseen

Persoonalliset koristetarrat! Kirjoita nimi, valitse haluamasi design ja väri – ja olet luonut ainutlaatuisen sisäänkäynnin lapsesi huoneeseen. Superhelpot kiinnittää, kuten myös halutessasi irrottaa.

0 / 17
0 / 17
Esikatselu tuotteesta Ovitarrat lastenhuoneeseen

Valitse yksi kuva

Ovitarrat lastenhuoneeseen
17,95 €
Yhteensä
17,95 €
1
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Oletko kyllästynyt valkeaan ja tylsään oveen? Meiltä löytyy ratkaisu! Itsekiinnittyvät ovitarramme voidaan kiinnittää useimmille pinnoille, ja ne sopivat erityisen hyvin koristamaan lastenhuoneen ovea. Ovitarrat on helppo kiinnittää ja irrottaa. Sano hyvästit tyhjille ja tylsille oville, ja toivota tervetulleiksi värit ja suloiset kuvat, jotka tuovat arkeen pientä ekstraa.

Valitse laajasta uniikista kuvavalikoimastamme, jotka taitavat suunnittelijamme ovat luoneet. Kukin setti koostuu useista pienistä ja suurista kuvaelementeistä, mm. nimibannerista, johon voit valita itse tekstin. Kaikki elementit ovat erillisiä, jolloin voit asetella ne oman mieltymyksesi mukaisesti.

Ovitarrat on valmistettu joustavasta korkealaatuisesta materiaalista, joka ei veny eikä jätä jälkiä. Tarrat on siksi erittäin helppoa kiinnittää ja myös halutessaan irrottaa.

Koskee kaikkia settejä:

  • Ovitarrat voi asettaa oveen monella eri tavalla – voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja tehdä uniikin sommittelun sinne, minne haluat tarrat laittaa.
  • Valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny eikä jätä jälkiä.
  • Saatavissa useissa eri väreissä ja teemaseteissä. Kaikki teemasetit koostuvat yksilöllisestä nimibannerista, pääelementistä ja useammasta pienestä koriste-elementistä.
  • Tarrat kiinnitetään helposti sileille pinnoille, ja ne voivat toimia myös kevyesti kuvioiduilla pinnoilla.
  • Helppoa kiinnittää, yksinkertaista irrottaa.
  • Voidaan sovittaa teemoittain yhteen monien seinätarrojemme kanssa.
Ovitarrat metsän eläimet
Ovitarrat maailmankaikkeus
Ovitarrat yksisarvinen
Ovitarrat prinsessat
Ovitarrat eksoottiset eläimet
Ovitarrat työkoneet
Ovitarrat urheilu

Laaja valikoima uniikkeja kuvia

Onko perheen uneksija ihastunut yksisarvisiin, tai onko hän intohimoinen pelaaja? Ovitarroissamme on iloisia kuvia, jotka saavat hymyn niin lasten kuin aikuistenkin kasvoille. Useimmat kuvista löydät myös seinätarroista, pituusmitoista ja nimilapuista.

Oma persoonallinen tekstisi

Itsekiinnittyvät ovitarrat ovat täydellinen tapa antaa kotiin enemmän persoonallisuutta ja luonnetta. Kukin setti koostuu useista pienistä ja suurista koriste-elementeistä sekä nimibannerista, johon voit itse valita tekstisi. Ovitarrojemme ansiosta ei ole enää epäilystäkään, kenelle huone kuuluu!

Helppo kiinnittää ja irrottaa

Ovitarrat voidaan kiinnittää sileille ja kevyesti kuvioiduille pinnoille. Asettele eri tarrakuvat kuten itse haluat, anna siis luovuutesi lentää! Ovitarroja voi käyttää aina uudestaan ja niitä voi siirtää ilman että ne jättävät rumia jälkiä oveen.