KotiOvitarrat lastenhuoneeseen

Ovitarrat lastenhuoneeseen

Yksilölliset ja ihastuttavat ovitarrat! Kirjoita nimi, valitse haluttu design ja väri – ja olet kädenkäänteessä muuttanut tyhjän ja tylsän oven ainutlaatuiseksi sisäänkäynniksi pikkuisesi huoneeseen. Superyksinkertaiset kiinnittää ja helpot irrottaa halutessasi.

Metsän eläimet

Itsekiinnittyvät ovitarrat, joissa on supersuloisia kuvia metsästä. Täältä löydät karhun, ketun, jäniksen sekä monia muita hienoja metsän eläimiä.

16,95 €/setti

Robotti

Varo robotteja! Itsekiinnittyvät robotti-ovitarrat.

16,95 €/setti

Yksisarvinen

Yksisarvisia ja sateenkaaria. Lähde mukaan taikamaailmaan itsekiinnittyvien ovitarrojemme avulla. Voit valita kolmesta eri pastellinvärisestä vaihtoehdosta.

16,95 €/setti

Panda

Pörröinen, pehmeä, hieman kömpelö ja laiska. Harva eläin saa meidät hymyilemään kuten suloiset pandat. Kauniit itsekiinnittyvät ovitarrat eri värivaihtoehdoilla.

16,95 €/setti

Kissat

Elämä on parempaa kissojen kanssa! Ihanat ovitarrat suloisin kissakuvin.

16,95 €/setti

Koirat

Tämä on kaikille koirien ystäville! Itsekiinnittyvät ovitarrat, joihin voit valita kuvan 15 suloisen ja ihastuttavan koiran joukosta.

16,95 €/setti

Pelastusajoneuvot

Täällä asuu oikea arkipäivän sankari! Hienot itsekiinnittyvät pelastusajoneuvojen koristamat ovitarrat.

16,95 €/setti

Dinosaurukset

Dinosaurus-fani? Dinosaurukset voivat olla kunnioitusta herättäviä, mutta kukaan ei pelkää näitä supersuloisia dinosaurus-ovitarroja. Valitse viidestä eri vaihtoehdosta.

16,95 €/setti

Ninja

Ajattele, jos olisit ninja! Siistit lastenhuoneen ovitarrat, jotka saavat mielikuvituksen lentämään. Valitse suosikkisi neljästä urheasta ninjasta.

16,95 €/setti

Maailmankaikkeus

Uneksi itsesi toisiin galakseihin itsekiinnittyvien, avaruuteen vievien ovitarrojemme avulla. Valitse raketit, astronautit, Laika tai ufo.

16,95 €/setti

Työkoneet

Onko sinulla lapsi, joka rakastaa työkoneita? Itsekiinnittyvät ovitarrat kolmella eri vaihtoehdolla, valitse kaivinkone, traktori tai kuorma-auto.

16,95 €/setti

Arktiset eläimet

Kylmässä elinympäristössä asustavat eläimet voivat myös jakaa lämpöä ja iloa. Koristele lapsen ovi näillä suloisilla arktisten alueiden eläimillä. Valitse kahdeksasta eri vaihtoehdosta.

16,95 €/setti

Prinsessat

Ei ole epäilystäkään, täällä asuu prinsessa! Itsekiinnittyvät ovitarrat prinsessahuoneeseen usealla eri vaihtoehdolla.

16,95 €/setti

Maatila

Maaseudulla asumisesta unelmoivat lapset tulevat rakastamaan näitä suloisia ovitarroja, joissa on maatilalta tuttuja eläimiä.

16,95 €/setti

Eksoottiset eläimet

Kuuletko, kuinka viidakon kuningas karjuu kaukaisuudessa? Eksoottisten eläinten, kuten tiikerin, norsun tai leijonan, koristamat itsekiinnittyvät ovitarrat.

16,95 €/setti

Konsolipeli

Vie pelihuone seuraavalle tasolle! Siisti ja hauska design, joka sopii täydellisesti pelaamista rakastavalle lapselle.

16,95 €/setti

Keiju

Luo taikamaailma täynnä metsän taikaa mukanaan tuovia keijuja, leppäkerttuja, pupuja ja suloisia hyönteisiä.

16,95 €/setti

Superkids poika

Suunnittele oma superkid! Itsekiinnittyvät ovitarrat, jotka voi suunnitella omien toiveiden mukaisesti. Valitse itse vaatteet sekä ihon- ja hiustenväri.

16,95 €/setti

Superkids tyttö

Suunnittele oma superkid! Perheen pieni supersankaritar tulee rakastamaan näitä ovitarroja. Valitse itse vaatteet sekä ihon- ja hiustenväri.

16,95 €/setti

Ritari

Täydelliset ovitarrat lapsille, jotka uneksivat uljaista ritareista, fantastisista linnoista ja tultasyöksevistä lohikäärmeistä.

16,95 €/setti

Urheilu

Täällä asuu aktiivinen lapsi! Itsekiinnittyvät ovitarrat kolmena urheilullisena varianttina, valitse jalkapallo, käsipallo tai koripallo.

16,95 €/setti

Tietokonepeli

Pitääkö lapsesi tietokonepeleistä? Silloin nämä itsekiinnittyvät ovitarrat ovat täydelliset pelihuoneeseen.

16,95 €/setti

Syvyydet

Merenpohjan elämästä kiinnostuneet lapset rakastavat näitä ihastuttavia ovitarroja.

16,95 €/setti

Erinomainen

Perustuen 2305 arvosteluun

Oletko kyllästynyt valkeaan ja tylsään oveen? Meillä on ratkaisu! Ovitarramme voidaan kiinnittää useimmille pinnoille, ja ne sopivat erityisen hyvin koristamaan lastenhuoneen ovea. Ovitarrat on helppo kiinnittää ja halutessaan poistaa. Sano hyvästit tyhjille ja tylsille oville, ja toivota tervetulleeksi värit ja suloiset kuvat, jotka tuovat arkeen pientä ekstraa.

Koskee kaikkia settejä:

  • Ovitarrat voi asettaa oveen monella eri tavalla – voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja tehdä uniikin sommittelun sinne, minne haluat tarrat laittaa.
  • Valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny eikä jätä jälkiä.
  • Saatavissa useissa eri väreissä ja teemaseteissä. Kaikki teemasetit koostuvat yksilöllisestä nimibannerista, pääelementistä ja useammasta pienestä koriste-elementistä.
  • Tarrat kiinnitetään helposti sileille pinnoille, ja ne voivat toimia myös kevyesti kuvioiduilla pinnoilla.
  • Helppoa kiinnittää, yksinkertaista irrottaa.
  • Voidaan sovittaa teemoittain yhteen monien seinätarrojemme kanssa.
Ovitarrat metsän eläimet
Ovitarrat maailmankaikkeus
Ovitarrat yksisarvinen
Ovitarrat prinsessat
Ovitarrat eksoottiset eläimet
Ovitarrat työkoneet
Ovitarrat urheilu