KotiSeinätarrat
Seinätarrat

Seinätarrat

Luo taianomainen lastenhuone itsekiinnittyvillä seinätarroilla. Seinätarrat on superhelppo kiinnittää sileille tai kevyesti kuvioiduille pinnoille, kuten seinille, oviin ja kaappeihin. Seinätarramme on valmistettu joustavasta materiaalista, ja ne voi halutessaan helposti siirtää tai poistaa.

Seinätarrat eksoottiset eläimet - taianomainen lastenhuone

Eksoottiset eläimet

Tule mukaan safarille! Itsekiinnittyvät seinätarrat, joissa on mukana leijonia, kirahveja, norsuja ja muita eksoottisia eläimiä. Kukin setti koostuu 15 kuvasta.
Lue lisää >19,95 €/setti

Ihanat prinsessat -seinätarrat - taianomainen lastenhuone

Prinsessat

«Olipa kerran kaukana, kaukana täältä». Kauniit itsekiinnittyvät seinätarrat, jotka ottavat lapset mukaansa seikkailujen maailmaan. Kukin setti koostuu 17 kuvasta, sisältäen prinsessoja ja linnan.
Lue lisää >19,95 €/setti

Seinätarrat arktiset eläimet - taianomainen lastenhuone

Arktiset eläimet

Luo kaunis talvimaisema lastenhuoneeseen itsekiinnittyvillä arktisten eläinten koristamilla seinätarroillamme. Jokainen setti koostuu 23 kuvasta, sisältäen mm. jääkarhun, hylkeen ja valaan.
Lue lisää >19,95 €/setti

Seinätarrat yksisarvinen - taianomainen lastenhuone

Yksisarvinen

Tee lastenhuoneesta maaginen taikamaailma täynnä yksisarvisia ja sateenkaaria ihanissa pastelliväreissä. Jokainen setti koostuu 20 kuvasta itsekiinnittyviä seinätarroja.
Lue lisää >19,95 €/setti

Seinätarrat metsän eläimet - taianomainen lastenhuone

Metsän eläimet

Ota luonto mukaan lastenhuoneeseen itsekiinnittyvillä metsäaiheisilla seinätarroillamme. 29 kuvaa erilaisia metsän eläimiä, sisältäen mm. hirven, siilin ja ketun.
Lue lisää >19,95 €/setti

Hienot kaivinkone-seinätarrat - taianomainen lastenhuone

Kaivinkone

Anna lapselle oma luova rakennustyömaa näillä hienoilla itsekiinnittyvillä seinätarroilla. Kukin setti koostuu 27 kuvasta, sisältäen erilaisia työkoneita ja tiekylttejä.
Lue lisää >19,95 €/setti

Sydämet

Ripottele lisärakkautta lastenhuoneeseen sydämenmuotoisilla seinätarroillamme. Kukin setti koostuu 36 itsekiinnittyvästä kuvasta, jotka ovat valittavissa kolmesta värivaihtoehdosta.
Lue lisää >19,95 €/setti

Pilvet

Luo harmoninen lastenhuone hillityn väristen pilvien avulla. Itsekiinnittyvät seinätarrat ovat valittavissa kolmessa eri väripaletissa. Jokainen setti sisältää 25 eri kokoista pilveä.
Lue lisää >19,95 €/setti

Pallot

Anna lastenhuoneelle pientä lisämaustetta hauskojen pallojen avulla. Itsekiinnittyvät seinätarrat ovat saatavissa kolmessa eri väripaletissa, kukin setti koostuu 72 kuvasta.
Lue lisää >19,95 €/setti

Tähdet

Täytä seinät tähtipölyllä. Itsekiinnittyvät seinätarrat kolmessa väripaletissa, kukin setti koostuu 52 eri kokoisesta tähdestä.
Lue lisää >19,95 €/setti

Maagiset keiju-seinätarrat

Keiju

Kukapa ei haluaisi omaa taikapuutarhaa täynnä maagisia keijuja, pupuja ja kukkia? Nämä itsekiinnittyvät seinätarrat koostuvat 17 osasta.
Lue lisää >19,95 €/setti

Koristele seinät suloisilla maatilan eläimillä

Maatila

Tuo hiukan maatilatunnelmaa lastenhuoneeseen näillä hauskoilla ja värikkäillä kuvilla. Itsekiinnittyvät seinätarrat koostuvat 24 osasta, sisältäen mm. eläimiä, traktorin ja maalaistalon.
Lue lisää >19,95 €/setti

Hienot maailmankaikkeus-seinätarrat

Maailmankaikkeus

Luo oma avaruusseikkailu näillä hienoilla seinätarroilla universumista. Itsekiinnittyvät seinätarrat koostuvat 23 kuvasta, sisältäen mm. astronautteja, avaruusaluksia ja planeettoja.
Lue lisää >19,95 €/setti

Hienot seinätarrat kaloin ja mereneläimin

Syvyydet

Tule mukaan pinnan alle ja löydä maailma, joka on täynnä värikkäitä mereneläimiä. Itsekiinnittyvät seinätarrat syvyyksistä tulevat 20 kuvan seteissä.
Lue lisää >19,95 €/setti

Erinomainen

Perustuen 1437 arvosteluun

22 tuntia sitten

Loistavia

Loistavia. Erittäin helppoja, kestäviä ja mukavan näköisiä.

Niina Roini
23 tuntia sitten

Nopea toimitus ja juuri se tuote,jonka…

Nopea toimitus ja juuri se tuote,jonka halusin ja tilasin! 👌😊

Jonna
47 tuntia sitten

Nopea toimitus

Nopea toimitus. Tilaaminen helppoa. kestävä, hyvä tuote.

Maj-Lis Ylikorpi

Onko lapsesi ihastunut yksisarvisiin tai superkiinnostunut planeetoista ja tähdistä? Seinätarroillamme voit helposti luoda taianomaisen ja kauniin lastenhuoneen.

Itsekiinnittyvät seinätarramme voi liimata seinään, kaappiin, lipastoon ja muihin huonekaluihin. Ne on helppo kiinnittää erilaisille pinnoille ja yhtä helppo myöskin irrottaa.

Maatila, prinsessat ja kaivinkoneet ovat vain joitakin teemoista, joista voit valita mieleisesi. Käytä hienoa seinätarravalikoimaamme luodaksesi lastenhuoneen, joka inspiroi leikkiin.

Koskee kaikkia settejä:

  • Sisältää useita pieniä ja suuria elementtejä. Voit kiinnittää ne kuten itse haluat: vapauta mielikuvituksesi.
  • Valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny eikä jätä jälkiä.
  • Tarrat kiinnitetään helposti sileille pinnoille, ja ne voivat toimia myös kevyesti kuvioiduilla pinnoilla.
  • Helppo kiinnittää, helppo irrottaa.
  • Voidaan sovittaa teemoittain yhteen monien ovitarrojemme kanssa.

Taianomainen lastenhuone

Lastenhuoneen tulee palvella montaa eri tarkoitusta – leikkiä, ystävyyttä, rentoutumista, lukemista, läksyjä, nukkumista. Luo siksi inspiroiva huone, jossa on hyvä olla. Valitse värit ja yksityiskohdat, jotka luovat iloa ja luovuutta sille joka huoneessa asuu, ja myös tekevät huoneesta hauskan ja jännittävän vierailukohteen. Seinätarrat ovat helppo ja tehokas tapa luoda huoneeseen hieno tunnelma. Koristele kotisi seinätarroillamme, jotka vievät sinut mukanaan inspiroivaan maailmaan.

Mihin seinätarrat voi kiinnittää?

Seinätarrat sopivat täydellisesti sileille ja kevyesti kuvioiduille pinnoille, kuten esimerkiksi maalatut ja tapetoidut seinät, ovet, kaapinovet, lipastot ja laatat. Tarroja ei kannata kiinnittää juuri maalattuihin tai juuri tapetoituihin seiniin. Juuri maalatun seinän tai tapetin kannattaa antaa kuivua vähintään 30 päivää ennen koristeiden kiinnittämistä.

Superhelppoa kiinnittää!

Saadaksesi parhaan lopputuloksen seinätarrat tulee kiinnittää puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Ota tarra varovasti pois arkilta. Aseta tarra halutulle alueelle. Saadaksesi tasaisen lopputuloksen ja välttääksesi ilmakuplia – aloita kiinnittäminen yhdestä reunasta ja etene varovasti.