KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenSuperkids tyttö

Seinätarrat: Superkids tyttö

Valitse superkidisi

Valitse väriteema

Kpl
19,95 €/setti
1

Itsekiinnittyvät seinätarrat, joissa seikkailevat siistit superkidsit. Suunnittele mieluisesi supersankaritar. Kukin setti koostuu 27 kuvasta, sisältäen oman persoonallisen supersankarittaresi.

Kiinnitetään ja poistetaan käden käänteessä!

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: Superkids tyttöEsikatselu tuotteesta Seinätarrat: Superkids tyttö

Hän näyttää ehkä tavalliselta tytöltä, mutta oikeastaan hän on superkid! Kukaan rosvo ei ole turvassa, kun superkidsit ovat valppaina.

Mielestämme kaikki, jotka toimivat maailman pelastamiseksi, ansaitsevat supersankarittaren arvoisen huoneen. Superkidsien koristamilla seinätarroilla muutat lastenhuoneen ja inspiroit lapsen löytämään salaiset supervoimansa.

Superkids-seinätarrat antavat sinulle mahdollisuuden luoda supersankaritar, joka muistuttaa lastasi. Valitse ihon- ja hiustenväri, sekä mieleisesi kuudesta eri värikokonaisuudesta vaatteille ja koristekuville. Kukin setti koostuu 27 itsekiinnittyvästä eri kokoisesta kuvasta, sisältäen oman persoonallisen supersankarittaresi, rakennuksia, tähtiä ja salamoita.

Haluatko myös uudistaa lastenhuoneen oven? Katso superkids-ovitarramme.

Näin kiinnität tarrat seinään:

  • Huolehdi, että seinän pinta on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä koristekuvat varovasti pois arkista ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan ovessa.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat kädelläsi sitä mukaa kun kiinnität tarraa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat, ja ne voi kiinnittää moneen paikkaan seinistä kaappeihin, lipastoihin ja muihin huonekaluihin. Ne kiinnittyvät helposti eri pinnoille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarran voi halutessaan ongelmitta siirtää tai poistaa. Sinun tulee vain vetää tarra varovasti pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioma Nimilapun alkuperäiselle arkille tai leivinpaperille.

Superkids-seinätarrat - musta
Superkids-seinätarrat - violetti
Superkids-seinätarrat - vaaleanpunainen
Luo oma supersankarittaresi - seinätarrat
Superkids-seinätarrat
Superkids-seinäkoristeet