Siirry sisältöön
KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenRobotti

Seinätarrat: Robotti

Robotteja kaikkialla! Iloisten ja ystävällisten robottien koristamat seinätarrat.

Seinätarrat: Robotti
19,95 €
Yhteensä
19,95 €
1

✓ 100 % tyytyväisyystakuu
✓ Helppo kiinnittää ja helppo irrottaa
✓ Ei jätä jälkiä

Takaisin sivulle Seinätarrat lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: Robotti
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Pitääkö lapsesi roboteista? Näillä seinätarroilla koristeltuun huoneeseen astuminen on kuin ottaisi askeleen tulevaisuuteen. Kukin setti koostuu kolmesta iloisesta robotista ja useasta pienemmästä koriste-elementistä, kuten tähdistä, sydämistä ja salamoista. Seinätarrat toimivat kuten tavalliset tarrat, jolloin voit asetella eri kuvat oman toiveesi mukaisesti.

Kukin setti näitä itsekiinnittyviä seinätarroja koostuu 30 eri kokoisesta kuvasta. Suurimmat kuvat ovat kooltaan noin 14,7 x 19 cm ja pienimmät noin 2,6 x 2,2 cm.

Haluatko luoda kokonaisen robotti-mielikuvitusmaailman lastenhuoneeseen? Nämä seinätarrat yhdessä ovitarrojemme, pituusmittamme ja julisteidemme kanssa antavat lapselle hänen unelmiensa huoneen.

Näin kiinnität tarrat seinälle:

• Varmista, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
• Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
• Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.