Siirry sisältöön
KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenMansikka

Seinätarrat: Mansikka

Koristele seinät makeilla mansikoilla, jotka antavat kesätunnelmaa vuoden ympäri. Seinätarrat, kuvina mansikoita ja mansikankukkia.

Seinätarrat: Mansikka
19,95 €
Yhteensä
19,95 €
1

✓ 100 % tyytyväisyystakuu
✓ Helppo kiinnittää ja helppo irrottaa
✓ Ei jätä jälkiä

Takaisin sivulle Seinätarrat lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: Mansikka
Mansikka-seinätarrat
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Aina suositut mansikat! Koristele koti värikkäillä ja ihastuttavilla seinätarroilla. Nämä supermakeat seinätarrat ovat täydelliset huoneeseen, johon haluat hiukan kesätunnelmaa.

’Mansikka’-seinätarrasarja koostuu yhdistelmästä hienoja mansikoita ja ihania mansikankukkia, ja se on suunniteltu luomaan tunne ikuisesta kesästä. Sarja sisältää 11 mansikkaa ja 7 mansikankukkaa, ja mansikoiden koko on 7,5 cm x 10 cm.

Näin kiinnität tarrat seinälle:

• Varmista, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
• Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
• Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.

Mansikka-seinätarrat