KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenMetsän eläimet

Seinätarrat: Metsän eläimet

Kpl
19,95 €/setti
1

Ota luonto mukaan lastenhuoneeseen itsekiinnittyvillä metsäaiheisilla seinätarroillamme. 29 kuvaa erilaisia metsän eläimiä, sisältäen mm. hirven, siilin ja ketun.

Kiinnitetään ja poistetaan käden käänteessä!

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: Metsän eläimet

Lapset rakastavat suloisia eläimiä ympärillään, ja nyt voit tuoda luontoa sisään lastenhuoneeseen itsekiinnittyvillä metsäaiheisilla seinätarroillamme. Metsän eläimet –teemaisen lastenhuoneen luominen on hieno tapa opettaa lapselle luonnon ihmeitä sekä näyttää sen ihastuttavaa eläimistöä ympärillämme.

Kukin setti koostuu 29 osasta, jotka voi järjestää täysin haluamallasi tavalla. Setti sisältää niin hirven, siilin kuin ketunkin. Tarrat ovat eri kokoisia, niistä suurimmat noin 15 x 20 cm ja pienimmät noin 2 x 2 cm.

Saadaksesi täydellisen metsätunnelman, katso mahtavat ovitarramme samalla teemalla.

Näin kiinnität tarrat seinälle:

  • Varmista, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.

Seinäkoristeet: hirvi, siili ja kettu
Seinätarrat: hirvi
Koristele seinä suloisilla metsän eläimillä