Siirry sisältöön
KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenStay Cool

Seinätarrat: Stay Cool

Nämä seinätarrat kääntävät huoneen siisteysnupit kaakkoon! Helppo kiinnittää seinälle ja hauskaa puuhaa tehtäväksi yhdessä lapsen kanssa.

Seinätarrat: Stay Cool
19,95 €
Yhteensä
19,95 €
1

✓ 100 % tyytyväisyystakuu
✓ Helppo kiinnittää ja helppo irrottaa
✓ Ei jätä jälkiä

Takaisin sivulle Seinätarrat lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: Stay Cool
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Tarvitseeko lapsen tai teini-ikäisen huone hiukan uudistusta? Aikaa säästävä vaihtoehto maalaamiseen ja tapetointiin ovat värikkäät ja siististi suunnitellut seinätarrat. Käännä huoneen siisteysnupit kaakkoon näiden värikkäällä designilla olevien seinätarrojen avulla.

Setti koostuu 19 eri kokoisesta tarrasta, joista suurimmat ovat noin 17 x 9 cm:n kokoisia. Seinätarrat toimivat kuten tavalliset tarrat, jolloin eri kuvat voi kiinnittää haluamaansa paikkaan.

Näin kiinnität tarrat seinälle:

  • Varmista, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.