KotiSeinätarratKeiju

Seinätarrat: Keiju

Kpl19,95 €/setti

Kukapa ei haluaisi omaa taikapuutarhaa täynnä maagisia keijuja, pupuja ja kukkia? Nämä itsekiinnittyvät seinätarrat koostuvat 17 osasta.

Kiinnitetään ja poistetaan käden käänteessä!

Luo unelmien maailman lastenhuoneeseen maagisten keijujen, pupujen ja muiden suloisten yksityiskohtien avulla. Nämä itsekiinnittyvät seinätarrat ovat täydellisiä mielikuvituksekkaille lapsille, jotka toivovat leikkipaikakseen satujen maata.

Kukin setti koostuu 17 eri kokoisesta itsekiinnittyvästä osasta. Suurimmat kuvat ovat kooltaan noin 15 x 20 cm ja pienimmät noin 2 x 2 cm.

Onko sinulla myös ovi, joka kaipaa hiukan uudistusta? Katso persoonallisia, erilaisin kuvin varustettuja ovitarrojamme.

Näin kiinnität tarrat seinälle:

  • Varmista, että ovi on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.