Siirry sisältöön
KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenJoulutunnelma

Seinätarrat: Joulutunnelma

Tuo kotiisi lisäsilaus joulutunnelmaa näillä ihastuttavilla seinätarroilla.

Seinätarrat: Joulutunnelma
19,95 €
Yhteensä
19,95 €
1

✓ 100 % tyytyväisyystakuu
✓ Helppo kiinnittää ja helppo irrottaa
✓ Ei jätä jälkiä

Takaisin sivulle Seinätarrat lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: Joulutunnelma
Jouluaiheiset seinätarrat
Jouluaiheiset seinätarrat
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Voiko seinätarroja vaihtaa eri vuodenaikojen mukaan? Kyllä, itsekiinnittyvien ja uudestaan käytettävien seinätarrojemme avulla se on itse asiassa mahdollista!

Nämä klassiset seinätarrat sisältävät kaikkea, minkä yhdistämme joulun moniin iloihin, kuten joululahjoja, joulukuusia ja piparkakku-ukkoja. Anna lasten saada auttaa huoneensa seinien koristelussa, tai tuo pientää ekstraa käytävän, keittiön, työhuoneen tai olohuoneen seiniin.

Kukin setti koostuu 24 eri kokoisesta kuvasta, joista suurimmat ovat n. 7 cm korkeita ja 10 cm leveitä. Seinätarrat toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne on helppo kiinnittää ja irrottaa. Joulun jälkeen voit laittaa ne takaisin alkuperäiselle arkilleen tai leivinpaperille, jolloin voi käyttää niitä uudestaan – vuosi toisensa jälkeen.

Haluatko lisää joulun taikaa? Löydä seinätarrat, jotka luovat oman täydellisen joulukotisi. Valikoimastamme löytyy myös joulukuusten ja karkkikeppien koristamia seinätarroja.

Näin kiinnität tarrat seinälle:
· Varmista, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
· Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
· Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.

Jouluaiheiset seinätarrat
Jouluaiheiset seinätarrat