Ilmainen kuljetus - Tyytyväiset asiakkaat - 100 % Tyytyväisyystakuu
Blogi0
KotiSeinätarratPrinsessat

Seinätarrat: Prinsessat

Kpl19,95¬†‚ā¨/setti

¬ęOlipa kerran kaukana, kaukana t√§√§lt√§¬Ľ. Kauniit itsekiinnittyv√§t sein√§tarrat, jotka ottavat lapset mukaansa seikkailujen maailmaan. Kukin setti koostuu 17 kuvasta, sis√§lt√§en prinsessoja ja linnan.

Kiinnitetään ja poistetaan käden käänteessä!

Prinsessat, joutsenet ja kaikki, mikä kuuluu kuningaskuntaan. Tämä kaunis setti itsekiinnittyviä seinätarroja muuttaa hetkessä oman prinsessasi huoneen taianomaiseksi seikkailuksi.

Kukin setti koostuu 17 kuvasta, sisältäen prinsessat ja linnan. Suurimmat kuvat (linna ja vaunu) ovat kooltaan noin 18 x 14 cm, prinsessat ovat noin 14 cm korkeita ja joutsenet sekä kukat noin 7 x 5 cm.

Haluatko tehdä myös kuninkaallisen sisäänkäynnin? Katso ovitarramme samalla teemalla.

Näin kiinnität tarrat seinälle:

  • Varmista, ett√§ ovi on puhdas ja kuiva, eik√§ siin√§ ole rasvaa tai p√∂ly√§.
  • Ved√§ varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnit√§ ne haluamaasi paikkaan.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silitt√§m√§ll√§ k√§dell√§si tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.