Siirry sisältöön
KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenKuumailmapallot

Seinätarrat: Kuumailmapallot

Unenomaisen hienot kuumailmapallot lastenhuoneeseen. Valitse eri väreistä.

Valitse väriteema

Seinätarrat: Kuumailmapallot
19,95 €
Yhteensä
19,95 €
1

✓ 100 % tyytyväisyystakuu
✓ Helppo kiinnittää ja helppo irrottaa
✓ Ei jätä jälkiä

Takaisin sivulle Seinätarrat lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: KuumailmapallotEsikatselu tuotteesta Seinätarrat: Kuumailmapallot
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Oi, kuinka rakastamme kuumailmapalloja! Näillä seinätarroilla lastenhuoneen voi muuttaa taivaalliseksi satumaaksi. Kukin setti koostuu neljästä isosta ja neljästä pienestä kuumailmapallosta, sekä lisäksi pienemmistä koriste-elementeistä, kuten pilvistä ja linnuista. Seinätarrat toimivat kuten tavalliset tarrat, jolloin eri kuvat saa kiinnitettyä haluamaansa paikkaan.

Kukin setti näitä itsekiinnittyviä seinätarroja koostuu 12 eri kokoisesta kuvasta. Suurimmat kuvat ovat kooltaan noin 14 x 14,6 cm ja pienimmät noin 5 x 1,5 cm.

Haluatko luoda lastenhuoneeseen kokonaisen taivasmaailman? Seinätarramme yhdessä ovitarrojemme kanssa antavat lapselle huoneen, josta hän on uneksinut. Vinkkinä, kuumailmapallot ovat saatavissa kuviksi myös nimitarroihimme ja suurin nimilappuihimme.

Näin kiinnität tarrat seinälle:
• Varmista, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
• Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
• Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.