Siirry sisältöön
KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenHalloween

Seinätarrat: Halloween

Koristele hauskoilla ja tunnelmallisilla Halloween-seinätarroilla. Kiinnitä seinätarrat ulko-oveen, ja ihastuta niillä “karkki vai kepponen” -kierroksella olevat lapset.

Seinätarrat: Halloween
19,95 €
Yhteensä
19,95 €
1

✓ 100 % tyytyväisyystakuu
✓ Helppo kiinnittää ja helppo irrottaa
✓ Ei jätä jälkiä

Takaisin sivulle Seinätarrat lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: Halloween
Halloween-seinätarrat
Halloween-seinätarrat
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Halloween on yksi vuoden suurista juhlapäivistä lapsille. Juhlista leikkiä ja iloa tunnelmallisilla kurpitsojen, lehtien, tähtien ja suloisten kummitusten koristamilla seinätarroilla. Tarrat ovat itsekiinnittyvät ja siksi superhelpot kiinnittää ja irrottaa.

Kukin setti näitä itsekiinnittyviä seinätarroja koostuu 36 eri kokoisesta kuvasta. Suurimmat kuvat ovat kooltaan noin 7,8 x 8,5 cm ja pienimmät noin 2,2 x 2,2 cm.

Tuo pientä lisäsäväystä koululuokan Halloween-juhlaan tai koristele oma ulko-ovesi ja ihastuta siten “karkki vai kepponen” -kierroksella olevat lapset. Seinätarrat ovat itsekiinnittyvät, jolloin eri kuvat on helppo asetella ja siirtää toivotulle paikalle.

Aiotko järjestää Halloween-juhlan lapsille? Lue vinkkimme vuoden pelottavimman juhlan järjestämiseen!

Näin kiinnität tarrat seinälle:
• Varmista, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
• Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
• Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.

Halloween-seinätarrat
Halloween-seinätarrat