KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenEksoottiset eläimet

Seinätarrat: Eksoottiset eläimet

Kpl
19,95 €/setti
1

Tule mukaan safarille! Itsekiinnittyvät seinätarrat, joissa on mukana leijonia, kirahveja, norsuja ja muita eksoottisia eläimiä. Kukin setti koostuu 15 kuvasta.

Kiinnitetään ja poistetaan käden käänteessä!

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: Eksoottiset eläimet

Viidakko kutsuu! Näiden upeiden seinätarrojen avulla voit koristella lastenhuoneen safari- tai viidakkoteemalla. Täydellisiä pienokaisille, jotka pitävät leijonista, norsuista, kirahveista ja muista eksoottisista eläimistä.

Kukin setti koostuu 15 itsekiinnittyvästä eri kokoisesta kuvasta. Kirahvi on kooltaan noin 20 x 10 cm, norsu noin 14 x 14 cm ja lehdet noin 5 x 6 cm.

Haluatko näyttää tien viidakkoon? Kurkista ovitarrojamme samalla teemalla.

Näin kiinnität tarrat seinälle:

  • Varmista, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.
Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.

Seinäkoristeet: leijonat, norsut ja kirahvit
Seinätarrat: viidakon eläimet
Koristele seinä eksoottisilla eläimillä