Siirry sisältöön
KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenJoulupuu on rakennettu

Seinätarrat: Joulupuu on rakennettu

Vihreät ja koristeelliset joulukuuset seinällä takaavat hyvän joulutunnelman leviämisen kotiin. Näitä itsekiinnittyviä seinätarroja voi käyttää uudestaan joka joulu vuodesta toiseen.

Seinätarrat: Joulupuu on rakennettu
19,95 €
Yhteensä
19,95 €
1

✓ 100 % tyytyväisyystakuu
✓ Helppo kiinnittää ja helppo irrottaa
✓ Ei jätä jälkiä

Takaisin sivulle Seinätarrat lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: Joulupuu on rakennettu
Joulukuusi-seinätarrat
Joulukuusi-seinätarrat
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Saapuukohan joulupukki pian? Joulunalusaika on täynnä uteliasta odotusta ja iloa. Nosta joulukoristelu uudelle tasolle ja nauti ihanasta joulun odotuksesta ekstrapitkään hienojen joulukuusi-seinätarrojemme avulla.

Itsekiinnittyvien seinätarrojen kiinnitys ja irrotus on helppoa, ja niitä voi siksi käyttää uudestaan – vuodesta toiseen.

Kukin setti koostuu 18 erilaisesta ja erikokoisesta joulukuusesta. Suurimmat joulukuuset ovat n. 7 cm korkeita ja 10 cm leveitä. Seinätarrat toimivat kuten tavalliset tarrat, jolloin eri kuvat voi asetella juuri niin kuin itse haluaa.

Haluatko lisää joulun taikaa? Tutustu seinätarroihimme, joiden aiheena ovat karkkikepit ja tunnelmalliset joulukuvat. Tiesitkö, että valikoimassamme on myös superhienoja joulukortteja, joista toivomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin.

Näin kiinnität tarrat seinälle:
· Varmista, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
· Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
· Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.

Joulukuusi-seinätarrat
Joulukuusi-seinätarrat