KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenTulppaanit

Seinätarrat: Tulppaanit

Kpl
19,95 €/setti
1

Uudista lastenhuonetta kukilla, jotka kukkivat ympäri vuoden. Kauniiden tulppaanien koristamat itsekiinnittyvät seinätarrat.

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: Tulppaanit

Kukkivat tulppaanit tarkoittavat monille elinvoimaa ja uutta elämää sekä muistuttavat kaikesta ihanasta keväisestä asiasta. Tämä trendikäs kukka luo elämää ja väriä sisustukseen ja sopii yhtä hyvin seinälle kuin kukkavaasiin pöydälle.

Kukin setti koostuu 36 osasta, joista saa koottua 18 keltaisen, punaisen ja violetin väristä tulppaania. Tulppaanit ovat kooltaan n. 13 cm x 6 cm. Seinätarrat toimivat kuten tavalliset tarrat, joten eri elementit voi asetella juuri niin kuin itse haluaa.

Näin kiinnität tarrat seinälle:

• Varmista, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
• Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
• Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.

Tulppaanien koristamat seinätarrat
Tulppaanien koristamat seinätarrat