Siirry sisältöön
KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenKarkkikepit

Seinätarrat: Karkkikepit

Punavalkoraidalliset karkkikepit kuuluvat jouluun! Luo taianomainen joulutunnelma kauniiden, itsekiinnittyvien seinätarrojemme avulla.

Seinätarrat: Karkkikepit
19,95 €
Yhteensä
19,95 €
1

✓ 100 % tyytyväisyystakuu
✓ Helppo kiinnittää ja helppo irrottaa
✓ Ei jätä jälkiä

Takaisin sivulle Seinätarrat lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: Karkkikepit
Karkkikepit-seinätarrat
Karkkikepit-seinätarrat
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Oi, miten rakastammekaan joulua! Se on perinteiden, ilon ja runsaiden joulukoristeiden aikaa. Miksi et koristelisi hiukan enemmän hauskoilla ‘Karkkikepeillä’? Tämä itsekiinnittyvä seinätarrasetti on ihastuttava joulukoriste kotiisi tai mainio lahja läheisellesi. Lisävinkkinä voit käyttää näitä seinätarroja myös joululahjapakettien koristeluun.

Vie tämä maaginen vuodenaika aivan uudelle tasolle hienojen karkkikeppien koristamien seinätarrojemme avulla. Näillä seinätarroilla annat viimeisen silauksen täydellisen joulutunnelman luomiseen sisustuksessa. Ne on tehty kestävästä materiaalista, minkä ansiosta voit käyttää niitä vuodesta toiseen. Seinätarrat on helppo niin kiinnittää kuin irrottaa ja niitä voi käyttää lähes kaikkialla, niin huonekaluissa kuin tapetoiduilla ja maalatuilla seinillä.

Kukin setti koostuu 18 karkkikepistä ja piparkakusta, sekä 16 pienestä valkoisesta lumipallosta. Karkkikepit, pakkauksen suurimmat elementit, ovat kooltaan n. 9 x 11 cm.

Tutustu myös muihin jouluisiin tuotteisiimme. Valikoimassamme on joulukuusi– ja joulutunnelma-aiheisia seinätarroja sekä joulukortteja, jotka ovat mainioita joululahjoina tai mukavana tervehdyksenä läheisellesi.

Näin kiinnität tarrat seinälle:
• Varmista, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
• Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
• Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.

Karkkikepit-seinätarrat
Karkkikepit-seinätarrat