KotiSeinätarrat lastenhuoneeseenKaivinkone

Seinätarrat: Kaivinkone

Kpl
19,95 €/setti
1

Anna lapselle oma luova rakennustyömaa näillä hienoilla itsekiinnittyvillä seinätarroilla. Kukin setti koostuu 27 kuvasta, sisältäen erilaisia työkoneita ja tiekylttejä.

Kiinnitetään ja poistetaan käden käänteessä!

Esikatselu tuotteesta Seinätarrat: Kaivinkone

Brum brum! Nämä seinätarrat ovat täydellisiä kaikille lapsille, jotka pitävät suurista, paljon ääntä tekevistä työkoneista. Muutamassa minuutissa voit muuttaa lastenhuoneen luovaksi rakennustyömaaksi, joka inspiroi suuria ja pieniä hauskaan leikkiin.

Kukin setti koostuu 27 kuvasta, sisältäen erilaiset työkoneet ja tiekyltit. Tarrat ovat eri kokoisia, suurimmat noin 15 x 10 cm ja pienimmät noin 2 x 2 cm.

Yhdistä työkone-teemaisten ovitarrojemme kanssa.

Näin kiinnität tarrat seinälle:

  • Varmista, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa.

Seinätarramme toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne voidaan kiinnittää niin seiniin ja kaappeihin, kuin lipastoihin ja muille huonekaluille. Ne kiinnittyvät helposti erilaisille, niin liukkaille kuin kevyesti kuvioiduille pinnoille, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä.

Seinätarrat voi helposti siirtää tai poistaa, jos niin haluat. Sinun tarvitsee vain vetää tarra varovasti pois pinnalta ja kiinnittää se takaisin Ikioman alkuperäisarkkiin tai leivinpaperille.

Seinäkoristeet: traktori, kaivinkone ja kuorma-auto
Seinätarrat: kaivinkone
Koristele seinä siisteillä työkoneilla