Siirry sisältöön
KotiNimitarrat tutuilla hahmoillaBamse-nimitarrat

Bamse-nimitarrat

Tarrakiinnitteiset nimilaput vaatteille ja tarvikkeille. Kestävät pesukoneen, kuivausrummun, astianpesukoneen sekä uuni- ja pakkaslämpötilat.

Esikatselu tuotteesta Bamse-nimitarrat - Bamse

19,95 €/setti

0 / 17
0 / 17
0 / 17

Valitse hahmo

Tässä pakettisi, hieno 120 kpl valikoima

20 kplEsikatselu tuotteesta Bamse-nimitarrat - Bamse
20 kplEsikatselu tuotteesta Bamse-nimitarrat - Bamse
20 kplEsikatselu tuotteesta Bamse-nimitarrat - Bamse
20 kplEsikatselu tuotteesta Bamse-nimitarrat - Bamse
20 kplEsikatselu tuotteesta Bamse-nimitarrat - Bamse
20 kplEsikatselu tuotteesta Bamse-nimitarrat - Bamse

© Rune Andréasson

Omalaatuiset hahmot klassisista ”Bamse – maailman vahvin nalle” –sarjakuvista ovat ilahduttaneet ja ihmetyttäneet lapsia jo montakymmentä vuotta. Kun Bamse syö isoäidin jymyhunajaa, hänestä tulee maailman vahvin nalle ja hän voi yhdessä parhaan ystävänsä Pompin ja keksijä-kilpikonna Kilpisen kanssa voittaa tuhman Suden. Kukapa ei siis olisi parempi auttamaan lapsia pitämään vaatteensa ja muut tavaransa järjestyksessä?

Ikioma Nimilaput ovat korvaamaton apu kiireisessä arjessa. Olemme varmasti kaikki saaneet kokea, kuinka osa kotoa mukana lähtevistä tavaroista ei usein palaa sinne takaisin. On tylsää joutua käyttämään aikaa uusien tavaroiden ostamiseen, ja jotkin tavarat voivat myös olla melko kalliita uudelleen ostettaviksi. Nimikoimalla kaiken, minkä lapsi ottaa mukaansa kouluun tai päiväkotiin, on paljon todennäköisempää, että tavarat myös löytävät takaisin kotiin!

Näihin itsekiinnittyviin nimitarroihin lapset voivat itse valita suosikkihahmonsa Bamsen mielikuvituksellisesta maailmasta. Vaihtoehtoja ovat hauska Pomppi, viisas Kilpinen, vähän pelottava Susi, isoäiti ja kissa sekä itse Bamse.

Itsekiinnittyvät Bamse-nimitarramme tulevat valmiiksi suunniteltuina teemasetteinä sisältäen kuusi varianttia per pakkaus. Kukin nimitarra on kooltaan 30 x 13 mm, mikä onkin sopiva koko lähes kaikkeen. Pakkaus koostuu 120 nimitarrasta, mikä riittää koko vaatevaraston nimikoimiseen ja kenties vähän muuhunkin?

Nimikoi lapsen juomapullo, termospullo, eväslaatikko, pehmolelu, reppu, kengät, vaatteet ja kaikki muu, minkä lapsi ottaa mukaansa kouluun tai päiväkotiin. Nimitarramme ovat kestäviä ja ne voi pestä 60 asteessa pesukoneessa. Ne kestävät myös kuivausrummun, astianpesukoneen sekä uuni- ja pakastuslämpötilat. Pitkäaikaisesta kovasta käytöstä ja kulutuksesta huolimatta nimitarrat säilyttävät värinsä ja muotonsa.

Kurkkaa myös muut itsekiinnittyvät nimitarramme. Meillä on laaja valikoima eri kokoisia ja värisiä nimilappuja monenlaisin kuvin. Meiltä löytyy myös silitettäviä nimilappuja, jotka pysyvät erityisen hyvin itse neulotuissa tai ommelluissa vaatteissa, sukissa, kaulureissa ja muissa tekstiileissä, joissa ei ole valmiita pesumerkintä- tai tuotetietolappuja.

Pidä huolta siitä mikä on sinulle tärkeää – nimikoi tavarasi Ikioman nimilapuilla.

Bamse-nimilaput
Bamse-nimilaput juomapulloon
Nimikoi vaatteet Bamse-nimilapuilla
Bamse-nimilaput vaatteisiin ja kenkiin