KotiSuuria nimilappuja
Suuria nimilappuja

Suuria nimilappuja

Ekstrasuuret nimilaput kaikenlaisille tarvikkeille. Kiinnitetään helposti tarraliimauksella. Kestävät hyvin kulutusta, lämpöä, tuulta ja pakkasta.

0 / 17
0 / 17

Ekstrasuuret nimilaput kaikenlaisille tarvikkeille. Kiinnitetään helposti tarraliimauksella. Kestävät hyvin kulutusta, lämpöä, tuulta ja pakkasta.

33 kpl. 18,95 €/setti

Valitse teema

Ladataan..

Sinun settisi suuria nimilappuja, 3kpl jokaista, yhteensä 33 kpl.

Esikatselu tuotteesta Suuria nimilappuja - Metsän eläimetEsikatselu tuotteesta Suuria nimilappuja - Metsän eläimet
Suuria nimilappuja - kokoja3 kpl

Suuria nimilappuja - Tällaiselta koko näyttää

Erinomainen

Perustuen 1138 arvosteluun

36 tuntia sitten

Tilaus onnistui helposti ja toimitus…

Tilaus onnistui helposti ja toimitus oli perillä postilaatikossa todella nopeasti. Kivat tarrat ja pysyy hyvin kiinni vaatteissa.

Kaisa
41 tuntia sitten

Toimitus nopea

Toimitus nopea. Helppo tilata. Hyvän näköiset ja sopivat meidän tarpeisiin.

Merja Pirkkalainen
3 päivää sitten

Näitä tykkään tilata

Näitä tykkään tilata, koska nimitarrat ovat hienoja, käytännöllisiä ja niitä tulee onneksi paljon! Nopea toimitus. Suosittelen!

Helena

Suuret nimilaput kovaankin käyttöön. Nämä nimilaput ovat kestäviä ja erityisen hyvin näkyviä. Täydellinen valinta isompien tavaroiden, kuten eväslaatikon, polkupyörän, liukurin ja jalkapallon, merkitsemiseen. Löydä suosikkisi iloisen värisistä ja suloisesti koristelluista, valmiiksi suunnitelluista, teemapaketeista. Pidätkö suurten nimilappujen designista? Löydät samat teemat myös klassisista nimilapuista, minilapuista ja silitettävistä nimilapuista. Mix and match! 

Suuret nimilappumme ovat eri kokoisia ja muotoisia, ja niistä suurimman halkaisija on 5 cm. Tämä pyöreä nimilappu sopii mainiosti juomapullon nimikointiin. Pakkauksessa on yhteensä 33 nimilappua. 

Pidä huolta siitä mikä on sinulle tärkeää – pidä huolta ympäristöstä – nimikoi tavarasi Ikioma Nimilapuilla. 

Freesaa varusteita

Tee eväsrasiasta,repusta ja pyörästä ekstra hienoja lisäämällä suuret itsestään kiinnittyvät nimilaput. Selaa läpi suuret valikoimat erilaisista värikkäistä,leikkisistä ja upeista designeista. Tässä sinulla on käytännöllistä ja esteettistä laatua kerättynä yhteen tuotteeseen – tavaroita on hauskempi katsoa, eikä tarvitse kahteen otteeseen miettiä kenelle ne kuuluvat.

Suuria nimilappuja – useampia kokoja

Ekstra suuria nimilappuja, mutta myös ekstra siistejä nimilappuja. Miksi? Sillä ne tulevat useammassa eri koossa! Saat ympyröitä, neliöitä ja suorakulmioita ihanissa sekoituksissa, kuinka siistiä! Näillä hienoilla nimilapuilla nimikoinnista tulee hauskempaa, eloisampaa sekä luovempaa.

Täydellisiä suurille tavaroille

Suuret nimilaput ovat täydellisiä isommille tavaroille, esimerkiksi jalkapallolle, kirjoille, pulkkaan ja vesipulloon. Ne ovat helppo kiinnittää, niitä on hieno katsoa ja ovat näkyviä jopa kauemmalta etäisyydeltä. Auta lapsia erottamaan omat tavaransa muiden tavaroista selkeällä ja hauskalla nimilapulla. Helpommaksi ei tule!