KotiOvitarrat lastenhuoneeseenNinja

Ovitarrat: Ninja

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Ninja
16,95 €/setti
0 / 17
0 / 17

Valitse teema

Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Pelottomat, ketterät ja nopeat – ei ihme, että niin monet lapset rakastavat ninjoja! Kaikki ninja-fanit tulevat pitämään näistä itsekiinnittyvistä lastenhuoneen ovitarroista, sillä ne antavat ovelle uuden siistin ulkonäön ja myös inspiroivat jännittävään ninjaleikkiin.

Setti koostuu bannerista, johon voit valita oman persoonallisen tekstisi, päämotiivista ja useasta pienestä koristekuvasta. Valitse neljästä eri vaihtoehdosta. Haluatko kenties taistelumoodissa olevan ninjan tai ehkä meditoivan ninjan?

Ovitarrat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä. Ne ovat sen vuoksi hyvin helppoja kiinnittää, ja ne saa myös halutessaan yksinkertaisesti irrotettua.

Näin kiinnität ovitarrat oveen:

  • Varmista, että ovi on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan ovessa.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarraa ovea vasten sitä mukaa kun kiinnität sitä.

Jos tarra ei asetu aivan täydellisesti ensimmäisellä yrityksellä, voit ongelmitta irrottaa sen ja asettaa sen uudestaan toiseen paikkaan. Sinun tulee vain varovasti vetää tarra pois pinnalta. Voit myös kiinnittää sen takaisin Ikioma Nimilapun alkuperäiseen arkkiin tai leivinpaperille, kunnes olet löytänyt oikean sijoituspaikan.

Ovitarrat ninja
Ovitarrat ninja
Ovitarrat ninja
Ovitarrat ninja
Ovitarrat ninja
Ovitarrat ninja
Ovitarrat ninja
Ovitarrat ninja