KotiSilitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput vaatteille, pysyvät kuin valettu. Kestävät 95 asteen pesun.

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Esikatselu tuotteesta Silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput vaatteille, pysyvät kuin valettu. Kestävät 95 asteen pesun.

120 kpl, 30 x 13 mm 18,95 €/setti

Erinomainen

Perustuen 1302 arvosteluun

27 tuntia sitten

Helppokäyttöisiä ja kestäviä

Nimitarrat oli helppo tilata ja ne tulivat nopeasti postilaatikkoon. Todella helppokäyttöisiä, ei tarvitse edes silittää. Näyttävät pysyvän myös vaatteissa hyvin. Tähän mennessä olen pessyt nimitarroilla nimikoituja vaatteita kaksi kertaa ja kaikki ovat pysyneet vaatteissa.

Hanna
47 tuntia sitten

Hyvä tuotevalikoima

Hyvä tuotevalikoima, edulliset hinnat ja nopea toimitus.

Helmi
3 päivää sitten

Huipputarrat!

Nopea toimitus, todella hyvät tarrat! Parhaat mitä oon löytänyt, KIITOS! :) Suosittelen!

Kertu Aro

Nämä nimilaput kiinnitetään silittämällä silitysraudalla suoraan kankaalle. Silitettävät nimilaput pysyvät kuin valettu villalla ja puuvillalla, ja ne soveltuvat siksi erinomaisesti esimerkiksi vauvan bodyille, sukille, kaulaliinoille ja pipoille.

Aivan kuten itsekiinnittyvät nimilappumme, silitettävät nimilaput voi myös suunnitella oman mieltymyksen mukaisesti. Yhdistele erilaisia kuvia ja värejä, kunnes löydät designin, joka miellyttää sinua eniten. Haluatko nimilappujen sopivan tyyliltään yhteen muiden nimilappujesi kanssa? Ei ongelmaa, löydät samat värit ja kuvat kaikista tuotteistamme.

Silitettävät nimilappumme ovat kooltaan 30 x 13 mm, mikä on täydellinen koko useimmille vaatteille. Yhdessä setissä on 120 kpl nimilappuja, mikä riittää hienosti sisä- ja ulkovaatteiden nimikointiin.

Silitettävät nimilaput ovat erityisen kestäviä ja ne voidaan pestä pesukoneessa 95 asteessa. Tämän ansiosta nämä nimilaput soveltuvat mainiosti esimerkiksi erilaisten hoitokotien asukkaille, sillä niissä vaatteet usein pestään koneilla, jotka ovat vähemmän hellävaraisia. Nämä nimilaput kestävät kovaa käyttöä ja monta kierrosta pesukoneessa!

Pidä huolta siitä mikä on sinulle tärkeää – pidä huolta ympäristöstä – nimikoi tavarasi Ikioma Nimilapuilla.

Silitettävät nimilaput vaatteille

Silitettävät nimilaput vaatteille. Sinun täytyy käyttää silitysrautaa, mutta vastineeksi nämä nimilaput pysyvät kuin valettu sukilla, kaulaliinoilla, kotitekoisilla villavaatteilla ja kaikella muulla, jolle itsekiinnittyvät nimilaput eivät sovellu. Suunnittele omat yksilölliset nimilappusi monista väri- ja kuvavaihtoehdoistamme.

Kestää pesua korkeissa lämpötiloissa

Nimilaput silitetään vaatteisiin, jolloin nimilapun liima kiinnittyy kankaan kuituihin varmistaen lujan kiinnityksen. Ne kestävät kovaakin käyttöä ja korkeimpia lämpötiloja pyykinpesukoneessa ja kuivausrummussa.

Silitettävien nimilappujen kiinnitys ja irrotus

Ovatko silitettävät nimilaput alkaneet irrota? Kiinnitä ne uudelleen! Kuumenna silitysrauta korkeimpaan lämpötilaan, aseta silikonipaperi nimilapun päälle ja paina silitysraudalla 8-10 sekuntia pyörivin liikkein niin että kulmat kiinnittyvät hyvin. Silitettävät nimilaput irrotat helpoiten lämmittämällä lappua silitysraudalla (muista silikonipaperi), vedä sitten vaatetta ja nypi nimilappu irti.