Siirry sisältöön
KotiSilitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput vaatteille, pysyvät kuin valettu. Kestävät 95 asteen pesun.

Esikatselu tuotteesta Silitettävät nimilaput

19,95 €/setti

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Kestävä
Helppo kiinnittää
Ei haitallisia aineita
Kaikille tekstiileille

Nämä nimilaput kiinnitetään silittämällä silitysraudalla suoraan kankaalle. Silitettävät nimilaput pysyvät kuin valettu villalla ja puuvillalla, ja ne soveltuvat siksi erinomaisesti esimerkiksi vauvan bodyille, sukille, kaulaliinoille ja pipoille.

Aivan kuten itsekiinnittyvät nimilappumme, silitettävät nimilaput voi myös suunnitella oman mieltymyksen mukaisesti. Yhdistele erilaisia kuvia ja värejä, kunnes löydät designin, joka miellyttää sinua eniten. Haluatko nimilappujen sopivan tyyliltään yhteen muiden nimilappujesi kanssa? Ei ongelmaa, löydät samat värit ja kuvat kaikista tuotteistamme.

Silitettävät nimilappumme ovat kooltaan 30 x 13 mm, mikä on täydellinen koko useimmille vaatteille. Yhdessä setissä on 120 kpl nimilappuja, mikä riittää hienosti sisä- ja ulkovaatteiden nimikointiin.

Silitettävät nimilaput ovat erityisen kestäviä ja ne voidaan pestä pesukoneessa 95 asteessa. Tämän ansiosta nämä nimilaput soveltuvat mainiosti esimerkiksi erilaisten hoitokotien asukkaille, sillä niissä vaatteet usein pestään koneilla, jotka ovat vähemmän hellävaraisia. Nämä nimilaput kestävät kovaa käyttöä ja monta kierrosta pesukoneessa!

Pidä huolta siitä mikä on sinulle tärkeää – nimikoi tavarasi Ikioman nimilapuilla.

Silitettävät nimilaput vaatteille, pysyvät kuin valettu
Nimilaput sukkiin
Silitettävät nimilaput
Silitettävät nimilaput - pysyvät kuin valettu
Silitettävät nimilaput vaatteille
Silitettävät nimilaput sukkiin ja lapasiin

Silitettävät nimilaput vaatteille

Silitettävät nimilaput vaatteille. Sinun tulee käyttää silitysrautaa, mutta vastineeksi nämä nimilaput pysyvät kuin valettu sukilla, kaulaliinoilla ja muilla vaatteilla, joille tarrakiinnitteiset nimilaput eivät sovellu. Valitse värit sekä kuva ja suunnittele omat uniikit silitettävät nimilappusi.

Kestää pesua korkeissa lämpötiloissa

Nimilaput silitetään vaatteisiin, jolloin nimilapun liima kiinnittyy kankaan kuituihin varmistaen lujan kiinnityksen. Ne kestävät kovaakin käyttöä ja korkeimpia lämpötiloja pyykinpesukoneessa ja kuivausrummussa.

Silitettävien nimilappujen kiinnitys ja irrotus

Ovatko silitettävät nimilaput alkaneet irrota? Kiinnitä ne uudelleen! Kuumenna silitysrauta korkeimpaan lämpötilaan, aseta silikonipaperi nimilapun päälle ja paina silitysraudalla 8-10 sekuntia pyörivin liikkein niin että kulmat kiinnittyvät hyvin. Silitettävät nimilaput irrotat helpoiten lämmittämällä lappua silitysraudalla (muista silikonipaperi), vedä sitten vaatetta ja nypi nimilappu irti.