Siirry sisältöön
KotiJulisteet lastenhuoneeseenEläinvauvat unten mailla

Julisteet: Eläinvauvat unten mailla

Valitse koko

Valitse kehys

Juliste
12,95 €
Kehystä
0 €
Yhteensä
12,95 €
1

Takaisin sivulle Julisteet lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Julisteet: Uninen karhunpentu
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Uninen karhunpentu
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Uninen karhunpentu
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Uninen karhunpentu
Laadukas painatus
Premium matta -paperi
Suuri valikoima
Täydellinen lastenhuoneeseen

Voitko kuvitella mitään ihanampaa kuin eläinvauvat rauhallisessa, unenomaisessa maisemassa? Nämä eläinvauvat ovat pikkulasten suursuosikkeja pehmeine turkkeineen, suurine silmineen ja lempeine olemuksineen.

Tutustu julistesarjaamme eläinvauvoista unten mailla. Valikoimasta löytyvät supersöpöt eläimet rauhallisessa unessa kuun päällä tai mielikuvituksellisella matkalla kuumailmapallossa. Valitse suloinen koiranpentu, pieni possu tai pikku kettu.

Löydä suosikkikuvasi tai yhdistä useita julisteita tai kokoja hienon kokonaisuuden luomiseksi. Haluatko huoneeseen hiukan lisää charmia? Katso ihanat itsekiinnittyvät ovitarramme kuvilla eläinvauvoista – täydelliset toivottamaan kaikki sisään taianomaiseen lastenhuoneeseen.

Anna huoneelle persoonallinen säväys
Pois tyhjät ja tylsät seinät! Julisteiden kiinnittäminen seinälle on tehokas tapa antaa huoneelle persoonallinen säväys. Ikioma tarjoaa laajan valikoiman julisteita, jotka tekevät värin ja hauskuuden lisäämisen lastenhuoneeseen helpoksi.

Mix & match – juuri niin kuin haluat
Onko lapsella paljon harrastuksia? Aivan kuten me aikuiset, lapsetkin haluavat huoneensa kuvastavan omia kiinnostuksenkohteitaan. Yksi julisteidemme parhaista puolista on se, että ne kaikki on suunniteltu samantyylisiksi, jolloin voit halutessasi helposti yhdistellä eri sarjoihin kuuluvia julisteita keskenään.

Onko valitseminen vaikeaa? Ota kaikki!
Haluatko koristella huoneen kaikki seinät, vai mietitkö kuvien keskittämistä vain yhdelle seinälle? Erilaisten kuvien koristamat erikokoiset julisteet luovat mielenkiintoa ja tekevät huoneesta ainutlaatuisen. Ryhmittämällä useita kuvia yhdelle seinälle, huone saa aivan erityisen ilmeen.

Julisteita suurille ja pienille
Mitä nuorempi lapsi on, sitä helpommasta taiteesta hän pitää. Pikkulapset pitävät yksinkertaisista ja helposti tunnistettavista hahmoista, kuten suosikkieläimistään, kun taas suuremmat lapset haluavat mieluummin enemmän yksityiskohtia sisältäviä julisteita. Ikiomalta löydät molempia! Monista julisteistamme löytyy myös opettavaiset tekstit, jotka ovatkin suureksi iloksi tiedonjanoisille lapsille.