Siirry sisältöön
KotiJulisteet lastenhuoneeseenKoirat

Julisteet: Koirat

Valitse koko

Valitse kehys

Juliste
12,95 €
Kehystä
0,00 €
Yhteensä
12,95 €
1

Takaisin sivulle Julisteet lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Julisteet: Kultainennoutaja
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Kultainennoutaja
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Kultainennoutaja
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Kultainennoutaja
Laadukas painatus
Premium matta -paperi
Suuri valikoima
Täydellinen lastenhuoneeseen

Energisiä, laiskoja, äänekkäitä, touhukkaita, nautiskelijoita, valppaita. Koirilla on laaja spektri erilaisia luonteenpiirteitä ja temperamentteja, mutta yhteistä niille kaikille on se, että ne ovat aina ihmisen parhaita ystäviä!
Kaikki koirien ystävät tulevat rakastamaan tätä ihastuttavaa julistesarjaa, joka koostuu 14 erilaisesta koirarodusta. Kussakin julisteessa on teksti, joka kertoo hiukan koiran luonteesta. Valitse suosikkikuvasi tai yhdistä useita julisteita parhaan vaikutuksen saamiseksi.

Anna huoneelle persoonallinen säväys
Pois tyhjät ja tylsät seinät! Julisteiden kiinnittäminen seinälle on tehokas tapa antaa huoneelle persoonallinen säväys. Ikioma tarjoaa laajan valikoiman julisteita, jotka tekevät värin ja hauskuuden lisäämisen lastenhuoneeseen helpoksi.

Mix & match – juuri niin kuin haluat
Onko lapsella paljon harrastuksia? Aivan kuten me aikuiset, lapsetkin haluavat huoneensa kuvastavan omia kiinnostuksenkohteitaan. Yksi julisteidemme parhaista puolista on se, että ne kaikki on suunniteltu samantyylisiksi, jolloin voit halutessasi helposti yhdistellä eri sarjoihin kuuluvia julisteita keskenään.

Onko valitseminen vaikeaa? Ota kaikki!
Haluatko koristella huoneen kaikki seinät, vai mietitkö kuvien keskittämistä vain yhdelle seinälle? Erilaisten kuvien koristamat erikokoiset julisteet luovat mielenkiintoa ja tekevät huoneesta ainutlaatuisen. Ryhmittämällä useita kuvia yhdelle seinälle, huone saa aivan erityisen ilmeen.

Julisteita suurille ja pienille
Mitä nuorempi lapsi on, sitä helpommasta taiteesta hän pitää. Pikkulapset pitävät yksinkertaisista ja helposti tunnistettavista hahmoista, kuten suosikkieläimistään, kun taas suuremmat lapset haluavat mieluummin enemmän yksityiskohtia sisältäviä julisteita.