Siirry sisältöön
KotiJulisteet lastenhuoneeseenMeri

Julisteet: Meri

Valitse koko

Valitse kehys

Juliste
12,95 €
Kehystä
0,00 €
Yhteensä
12,95 €
1

Takaisin sivulle Julisteet lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Julisteet: Hai
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Hai
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Hai
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Hai
Laadukas painatus
Premium matta -paperi
Suuri valikoima
Täydellinen lastenhuoneeseen

Tiesitkö, että miekkavalas kuuluu delfiinien heimoon? Tai että hylkeillä on paljon yhteistä koiranpentujen kanssa? Kaunis ja tyylikäs julistesarja “Meri” koostuu erilaisista eläimistä ja kaloista, jotka elävät meressä. Kukin juliste on täynnä kiinnostavaa ja kiehtovaa faktaa, joka ilahduttaa kaikkia tiedonjanoisia lapsia. Sarja koostuu kuudesta erilaisesta julisteesta, kuvina mm. hylje, hai ja sinivalas, sekä kokoelmajulisteesta, jossa ovat kaikki sarjan eläimet. Valitse suosikkikuvasi tai yhdistä useita julisteita parhaan vaikutuksen saamiseksi.

Anna huoneelle persoonallinen säväys
Pois tyhjät ja tylsät seinät! Julisteiden kiinnittäminen seinälle on tehokas tapa antaa huoneelle persoonallinen säväys. Ikioma tarjoaa laajan valikoiman julisteita, jotka tekevät värin ja hauskuuden lisäämisen lastenhuoneeseen helpoksi.

Mix & match – juuri niin kuin haluat
Onko lapsella paljon harrastuksia? Aivan kuten me aikuiset, lapsetkin haluavat huoneensa kuvastavan omia kiinnostuksenkohteitaan. Yksi julisteidemme parhaista puolista on se, että ne kaikki on suunniteltu samantyylisiksi, jolloin voit halutessasi helposti yhdistellä eri sarjoihin kuuluvia julisteita keskenään.

Onko valitseminen vaikeaa? Ota kaikki!
Haluatko koristella huoneen kaikki seinät, vai mietitkö kuvien keskittämistä vain yhdelle seinälle? Erilaisten kuvien koristamat erikokoiset julisteet luovat mielenkiintoa ja tekevät huoneesta ainutlaatuisen. Ryhmittämällä useita kuvia yhdelle seinälle, huone saa aivan erityisen ilmeen.

Julisteita suurille ja pienille
Mitä nuorempi lapsi on, sitä helpommasta taiteesta hän pitää. Pikkulapset pitävät yksinkertaisista ja helposti tunnistettavista hahmoista, kuten suosikkieläimistään, kun taas suuremmat lapset haluavat mieluummin enemmän yksityiskohtia sisältäviä julisteita.