Siirry sisältöön
KotiJulisteet lastenhuoneeseenSyvyydet

Julisteet: Syvyydet

Valitse koko

Valitse kehys

Juliste
12,95 €
Kehystä
0,00 €
Yhteensä
12,95 €
1

Takaisin sivulle Julisteet lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Julisteet: Syvyyksissä
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Syvyyksissä
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Syvyyksissä
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Syvyyksissä
Laadukas painatus
Premium matta -paperi
Suuri valikoima
Täydellinen lastenhuoneeseen

Jättiläismäisistä valaista ihmeellisiin maneetteihin. Syvyyksissä piileskelee suuria ja pieniä olentoja, jotka ovat kaikki omalla tavallaan tärkeitä. Iloiset julisteemme antavat seinille hiukan lisäväriä samalla kun ne opettavat perheen pienimmille elämästä meressä. Sarja koostuu 10 julisteesta erilaisista merenelävistä sekä kokoelmajulisteesta, jossa kaikki olennot ovat näkyvillä nimineen. Valitse suosikkikuvasi tai yhdistä useita julisteita parhaan vaikutuksen saamiseksi.

Anna huoneelle persoonallinen säväys
Pois tyhjät ja tylsät seinät! Julisteiden kiinnittäinen seinälle on tehokas tapa antaa huoneelle persoonallinen säväys. Ikioma tarjoaa laajan valikoiman julisteita, jotka tekevät helpoksi värin ja hauskuuden lisäämisen lastenhuoneeseen.

Mix & match – juuri niin kuin haluat
Onko lapsella paljon harrastuksia? Aivan kuten me aikuiset, lapsetkin haluavat huoneensa kuvastavan heidän kiinnostuksenkohteitaan. Yksi julisteidemme parhaista puolista on se, että ne kaikki on suunniteltu samalla tyylillä, jolloin voit halutessasi helposti yhdistellä eri sarjoihin kuuluvia julisteita keskenään.

Onko valitseminen vaikeaa? Ota kaikki!
Haluatko koristella huoneen kaikki seinät, vai mietitkö kuvien keskittämistä vain yhdelle seinälle? Erilaisten kuvien koristamat eri kokoiset julisteet luovat mielenkiintoa ja tekevät huoneesta ainutlaatuisen. Ryhmittämällä useita kuvia yhdelle seinälle, huone saa aivan erityisen ilmeen.

Julisteita suurille ja pienille
Mitä nuorempi lapsi on, sitä helpommasta taiteesta hän pitää. Pikkulapset pitävät yksinkertaisista ja helposti tunnistettavista hahmoista, kuten suosikkieläimistään, kun taas suuremmat lapset haluavat mieluummin enemmän yksityiskohtia sisältäviä julisteita.