KotiVanhainkotiin ja hoitolaitokseen

Vanhainkotiin ja hoitolaitokseen

Nimilaput vanhainkotiin

Nimilaput vanhainkotiin

Tarjoamme kahdenlaisia nimilappuja: nimilappuja, jotka voidaan liimata vaatteisiin (nimitarrat) ja nimilappuja, jotka voidaan silittää vaatteisiin (silitettävät nimilaput).

Nimitarrat ovat erittäin suosittuja pienten lasten vanhempien keskuudessa. Tämä johtuu siitä, että nimilappujen takapuolella on liimapinta ja ne ovat helpot ja nopeat kiinnittää nimikoitaviin vaatteisiin ja varusteisiin. Nimitarrat pitää kuitenkin kiinnittää vaatteiden tuotetieto- tai pesumerkintälappuihin, jotta niiden liima ei liukene pesussa. Ne eivät myöskään kestä pesua pesukoneen korkeimmissa lämpötiloissa.

Sen vuoksi suosittelemme vanhainkotien asukkaille silitettäviä nimilappuja. Laput kestävät pesun 95 asteessa ja lisäksi ne voidaan kiinnittää näkyville vaatteeseen. Toisin kuin nimitarrat, silitettävät nimilaput voidaan kiinnittää suoraan vaatteen kangaspinnalle ja siten ne on mahdollista kiinnittää näkyville tai piiloon oman mieltymyksen mukaan.

Nimilaput vanhainkotiin – silitettävät nimilaput

Monissa vanhainkodeissa tai hoitokodeissa on suositeltavaa merkitä omaisen vaatteet, jotta ne helpommin löytävät takaisin oikealle omistajalleen. Nimilapun kiinnittäminen  helpottaa vaatteiden tunnistusta niin työntekijöille, omaisille, kuin vanhukselle itselleen.

Silitettävät nimilaput kiinnitetään silitysraudalla suoraan kankaalle, ne sulavat kankaan kuituihin ja istuvat sen vuoksi erittäin napakasti. Nämä nimilaput soveltuvat kaikentyyppisiin tekstiileihin kuten takkeihin, housuihin, puseroihin, paitoihin, sukkiin, alusvaatteisiin, pyyhkeisiin, lakanoihin ja moniin muihin.

Nimilaput on myös mahdollista irroittaa. Tällöin toimitaan samoin kuin nimilappuja kiinnitettäessä, mutta nimilappujen mukana toimitettavan silikonipaperin sijaan käytetään tavallista suodatinpussia. Suodatinpussi asetetaan nimilapun päälle ja painetaan kuumalla silitysraudalla kahdeksasta kymmeneen sekuntia. Nimilappu tarttuu näin suodatinpussiin ja irtoaa kankaasta.

Nimilaput voidaan yksilöidä jokaiselle etu- ja sukunimellä, mutta halutessa niihin voi lisäksi painattaa osaston tai huoneen numero.

Näillä nimilapuilla on 10 vuoden käyttötakuu ja ne kestävät paremmin kuin mikään muu nimilappu tai nimitarra. Silitettävä nimilappu on neutraalin mustavalkoinen ja siihen voi halutessaan valita motiivin, jolloin se on helppo tunnistaa pesusta ja erottaa muiden joukosta.

Lataa julisteita ja mainoksia omaisille

  • Paina kohdasta «hae materiaali»
  • Kerro montako julistetta ja mainosta tarvitset
  • Ripusta julisteet ilmoitustaululle ja jaa mainokset omaisille
  • Voit myös lähettää nämä tiedot sähköpostilla. Tallenna lataamasi tiedosto tietokoneelle ja lähetä se sähköpostin liitteenä.

Hae materiaali