Vanhainkodit ja hoitolaitokset

Nimilappuja vanhainkoteihin

Nimilappuja vanhainkoteihin

Tarjoamme kahdenlaisia nimilappuja: nimilappuja, jotka voidaan liimata vaatteisiin (nimitarrat) ja nimilappuja, jotka voidaan silittää vaatteisiin (silitettävät nimilaput).

Nimitarrat ovat erittäin suosittuja pienten lasten vanhempien keskuudessa. Tämä johtuu siitä, että nimilappujen takapuolella on liimapinta ja ne ovat helpot ja nopeat kiinnittää nimikoitaviin vaatteisiin ja varusteisiin. Nimitarrat pitää kuitenkin kiinnittää vaatteiden tuotetieto- tai pesumerkintälappuihin, jotta niiden liima ei liukene pesussa. Ne eivät myöskään kestä pesua pesukoneen korkeimmissa lämpötiloissa.

Sen vuoksi suosittelemme vanhainkotien asukkaille silitettäviä nimilappuja. Laput kestävät pesun 95 asteessa ja lisäksi ne voidaan kiinnittää näkyville vaatteeseen. Toisin kuin nimitarrat, silitettävät nimilaput voidaan kiinnittää suoraan vaatteen kangaspinnalle ja siten ne on mahdollista kiinnittää näkyville tai piiloon oman mieltymyksen mukaan.

Nimilaput vanhainkoteihin – silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput kiinnitetään silitysraudalla suoraan kankaalle, ne sulavat kankaan kuituihin ja istuvat sen vuoksi erittäin napakasti. Nämä nimilaput soveltuvat kaikentyyppisiin tekstiileihin kuten takkeihin, housuihin, puseroihin, paitoihin, sukkiin, alusvaatteisiin, pyyhkeisiin, lakanoihin ja moniin muihin.

Nimilaput on myös mahdollista irroittaa. Tällöin toimitaan samoin kuin nimilappuja kiinnitettäessä, mutta nimilappujen mukana toimitettavan silikonipaperin sijaan käytetään tavallista suodatinpussia. Suodatinpussi asetetaan nimilapun päälle ja painetaan kuumalla silitysraudalla kahdeksasta kymmeneen sekuntia. Nimilappu tarttuu näin suodatinpussiin ja irtoaa kankaasta.

Nimilaput voidaan yksilöidä jokaiselle etu- ja sukunimellä, mutta halutessa niihin voi lisäksi painattaa osaston tai huoneen numero.

Lataa julisteita ja mainoksia omaisille

  • Paina kohdasta «hae materiaali»
  • Kerro montako julistetta ja mainosta tarvitset
  • Ripusta julisteet ilmoitustaululle ja jaa mainokset omaisille
  • Voit myös lähettää nämä tiedot sähköpostilla. Tallenna lataamasi tiedosto tietokoneelle ja lähetä se sähköpostin liitteenä.

Hae materiaali

Save