KotiNimitarrat
Nimitarrat

Nimitarrat

Nimilaput, jotka liimataan helposti vaatteille, kengille ja tarvikkeille. Kestävät 60 asteen pesun, kuivausrummun ja astianpesukoneen.

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Esikatselu tuotteesta Nimitarrat

Nimilaput, jotka liimataan helposti vaatteille, kengille ja tarvikkeille. Kestävät 60 asteen pesun, kuivausrummun ja astianpesukoneen.

120 kpl, 30 x 13 mm 18,95 €/setti

Erinomainen

Perustuen 1249 arvosteluun

20 tuntia sitten

Tilasin nimitarroja ja kun tilausta ei…

Tilasin nimitarroja ja kun tilausta ei kuulunut, olin yhteydessä asiakaspalveluun. Sain pikaisesti tarrat sekä hyvitykseksi heijastintarroja. Olen erittäin tyytyväinen palveluun.

Miia
3 päivää sitten

Suosittelen

Nopea tilata suoraan postilaatikkoon. Näppärät ja suloiset nimilaput saa monessa eri koossa, omien tarpeiden mukaan. Minitarrat ihan ehdoton helpotus vaatteiden nimikoimiseen päiväkotiin. Tykkään.👍

Riikka-Maria Uutela
7 päivää sitten

Tuotteen valitseminen oli nettisivuilla…

Tuotteen valitseminen oli nettisivuilla helppoa, valikoima laaja ja toimitus nopea!

Suvi Itkonen

Ikioman nimilaput auttavat sinua pitämään perheesi vaatteet ja tavarat järjestyksessä. Näitä itsekiinnittyviä nimilappuja ei tarvitse silittää, ja ne ovatkin suosituin tuotteemme, sillä niiden käyttö on todella yksinkertaista, ne pysyvät hyvin kiinni ja niitä voi käyttää moniin eri tarkoituksiin.

Kokeile erilaisia värejä ja kuvia, kunnes löydät nimilappudesignin, joka sopii täydellisesti perheellesi ja omiin tarpeisiisi. Voit valita satojen erilaisten designien ja värien joukosta, pidit sitten eniten söpöistä, cooleista, trendikkäistä tai neutraaleista nimilapuista.

Fanittaako lapsesi Frozenista tai Pipsa Possusta tuttuja hahmoja? Kurkkaa katsomaan itsekiinnittyviä nimilappujamme tutuilla hahmoilla. Valikoimassa on paljon mistä valita.

Jokainen setti sisältää 120 itsekiinnittyvää nimilappua, kooltaan 30 x 13 mm. Tämä koko on täydellinen suurimmalle osalle vaatteista, mutta se sopii hyvin myös varusteisiin, kuten puhelinlaturiin, eväslaatikkoon, juomapulloon ja muihin tavaroihin, joita viedään usein ulos ja sisään kotoa. Nimikoi tavarasi nimilapulla ja voit luottaa siihen, että kaikki löytää takaisin kotiin.

Pidä huolta siitä mikä on sinulle tärkeää – pidä huolta ympäristöstä – nimikoi tavarasi Ikioma
Nimilapuilla.

Vaatteille, kengille ja varusteille

Kestävät ja käytännölliset nimilaput vaatteille, kengille ja varusteille. Nimitarroja voi käyttää kaikkiin vaatteisiin, joissa on pesumerkintä- ja tuotetietolaput. Sukille, kaulaliinoille ja itse tehdyille vaatteille soveltuvat paremmin silitettävät nimilaput. Nimilaput suunnitellaan omien mieltymysten mukaan ja ne sopivat niin pienille kuin isoillekin.

Kestävät pesua

Nimilappumme kestävät 60 astetta pyykinpesukoneessa, kuivausrummussa, tiskikoneessa, voit laittaa ne uuniin sekä pakkaseen. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja varmistaaksemme, että tuotteemme kestävät kovaa kulutusta haalistumatta, venymättä tai irtoamatta.

Ilmainen kotiinkuljetus

Tuotteidemme toimitusaika on meille erittäin tärkeä ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että nimilappusi ovat kotona postilaatikossasi mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Nimilaput toimitetaan postilaatikkoosi 4-7 arkipäivän sisällä!