KotiOvitarrat lastenhuoneeseenDinosaurukset

Ovitarrat: Dinosaurukset

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Dinosaurukset
16,95 €/setti
0 / 17
0 / 17

Valitse teema

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Dinosaurukset
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Varo Tyrannosaurus rexiä! Harvat olennot vilkastavat lasten mielenkuvitusta niin kuin dinosaurukset. Nämä suloiset ovitarrat on helppo kiinnittää lastenhuoneen oveen. Ne eivät ole yhtään pelottavia, joten ne sopivat hyvin myös perheen pienimmille.

Setti koostuu bannerista, johon voit valita oman persoonallisen tekstisi, päämotiivista ja useasta pienestä koristekuvasta. Valitse lapsen suosikki viidestä eri dinosauruksesta.

Aiotko koristella myös lastenhuoneen? Luo kokonainen dinosaurus-maailma seinätarroillamme ja julistesarjallamme samalla teemalla.

Ovitarrat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä. Ne ovat sen vuoksi hyvin helppoja kiinnittää, ja ne saa myös halutessaan yksinkertaisesti irrotettua.

Näin kiinnität ovitarrat oveen:

  • Varmista, että ovi on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan ovessa.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarraa ovea vasten sitä mukaa kun kiinnität sitä.

Jos tarra ei asetu aivan täydellisesti ensimmäisellä yrityksellä, voit ongelmitta irrottaa sen ja asettaa sen uudestaan toiseen paikkaan. Sinun tulee vain varovasti vetää tarra pois pinnalta. Voit myös kiinnittää sen takaisin Ikioma Nimilapun alkuperäiseen arkkiin tai leivinpaperille, kunnes olet löytänyt oikean sijoituspaikan.

Dinosaurus-ovitarrat
Dinosaurus-ovitarrat
Dinosaurus-ovitarrat
Dinosaurus-ovitarrat